TORNAR

Guixà: 'El relleu al davant del Consell Comarcal es farà, com estava previst'

Canvis a la presidència del Consell Comarcal?

politica
Dijous, 25 juny 2009. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
'Tot va tal i com s'havia acordat' ha assenyalat el president comarcal de CdC, Jaume Guixà. Aquestes declaracions, que afirmen que en un o dos mesos hi haurà un relleu al capdavant del Consell Comarcal,  sorprenen quan l'actual president del Consell afirma que té previst esgotar el seu mandat ja que el 'van votar per quatre anys'.

El president del Consell Comarcal, Xavier Boquete - imatge d'arxiu

El president del Consell Comarcal Xavier Boquete ha reiterat que la seva elecció va ser per a quatre anys i que en aquest sentit no ostenta el càrrec 'com si fos una cadira de lloguer'. Així Boquete ha recordat que juntament amb el càrrec 'hi ha una sèrie de projectes endegats que ara no tindria cap sentit deixar-los a mitges'.

Boquete s'ha refermat al capdavant del càrrec malgrat les declaracions del president del grup de CdC a l'Anoia, Jaume Guixà, que assegurava aquesta tarda a anoiadiari·cat que 'tot va tal i com s'havia previst', i que el relleu, encara que no es faci de manera imminent 'es farà en un o dos mesos, per la feina que hi pugui haver a mitges'. Guixà també ha recordat que 'seguint amb el previst, serà el Marc Castells qui prengui el relleu, tot i que no hi ha pressa i les coses es faran quan calguin'.

Malgrat el que es podia pensar, en la sessió ordinària del ple del Consell Comarcal d'aquest dijous, ni el grup del PP ho ha esmentat i això que va ser el conseller Joan Agramunt, qui va treure el tema del calaix en demanar, per carta, a Boquete, si seguiria la resta del mandat. De fet, Boquete, ha lamentat que la feina del Partit Popular sigui 'aquesta, quan hi ha tantes altres coses importants en què esmerçar el temps i l'esforç'.


1 Comentaris

J

Joan

Anoia

26 de juny 2009.10:27h

Respondre

Polítics i polítics. Es normal que ens cansem i no anem més a votar. No sé qui te rao, però senpre esteu igual: ’que si jo he dit’, ’tu vas dir’ o ’el que vam acordar’. A veure quan... Llegir més és noticia alguna decisio que afecti als problemes reals de la gent.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.