TORNAR

Carme inaugura les primeres obres de la legislatura

politica
Dijous, 25 juny 2009. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Divendres passat Carme va viure la inauguració de diferents actuacions a la via pública i edificis: obres d'accessibilitat al Casal, c/ de Font Frigola, c/ Progrés, escales de St. Magí i arranjament d'un tros del Rec. Les inauguracions van comptar amb el secretari general de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Jaume Oliveras, com a responsable d'un organisme que ha finançat en gran part les obres.

Tot el consistori i nombrosos veïns van seguir el recorregut pels espais inagurats

Segons afirma l'equip de govern, divendres fou un dia especial per a la gent de Carme perquè es tractava d’obres molt esperades durant anys, i també per al propi govern local ja que es tractava de les primeres inauguracions de la legislatura.

En el seu parlament, l’alcalde de Carme, Jordi Sellarès, va fer públic el reconeixement a l’anterior consistori perquè la urbanització del C/ de Font Frigola i C/ del Progrés ja havien estat pensades i licitades per ells.

Segons va explicar el mateix Sellarès, el Casal requeria fer-lo accessible i per això s'ha fet una rampa d'accés, s'ha canviat la barana de les escales i s'han adequat els lavabos del vestíbul. Ara la feina continua i manca la reforma dels lavabos el soterrani i més endavant la instal•lació d’un ascensor. D'altra banda, l'alcalde també va destacar que les reformes a les escales del C/ Sant Magí ajuden a dignificar tota la zona i a més, compleixen amb les normes de seguretat.

Referent al Rec, l’actual equip de govern afirma haver impulsat un projecte que recupera la visió de l'aigua, cosa que facilitarà la seva neteja, tan necessària pels regants, i s'han eliminat les filtracions d'aigua de l'anterior rec entubat que per aquesta zona sempre tenia pèrdues.

L’alcalde, Jordi Sellarès, va explicar que “any rere any anirem recuperant més trossos de rec amb l'objectiu de que aquí on estem comenci l'itinerari de passeig per a la gent del poble i també per aquells que ens venen a visitar. Sabeu que Carme té un quilòmetre, set-cents metres de rec i que hi ha zones envejables per passejar, però que les hem d'arreglar per caminar-hi de manera segura.”

Finalment, Sellarès va tenir paraules d’agraïment a la conselleria de Governació i Jaume Oliveras, qui fa dos anys va venir a Carme en visita oficial i va adquirir el compromís de destinar diners al poble de Carme per poder fer obres de primera necessitat i de millora de la imatge de poble.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.