TORNAR

Blanco es compromet a obrir a finals de juliol dos dels carrils de l'A-2 en sentit Lleida

politica
Dijous, 25 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El ministre de Foment, José Blanco, es va comprometre dilluns a obrir per finals de juliol dos dels tres carrils de l'A-2 en sentit Lleida, un tram que es troba tallat a la circulació des del passat 12 d'abril a causa del perill d'esllavissades en el talús de sortida del túnel del Violí, a Montmaneu. Blanco va fer aquesta promesa després de reunir-se amb el senador de CiU per Lleida, Ramon Alturo.

Fins que arribi aquesta data, el Ministeri no es partidari a fer la via gratuïta, perquè pensa que no serà necessari. Alturo assegura que seran 'vigilants' perquè no es produeixin problemes circulatoris durant les vacances.

Des del passat 12 d'abril, un tram de autovia A-2 en sentit Lleida es troba tallat a la circulació a causa del perill d'esllavissades en el talús de sortida del túnel del Violí, a Montmaneu, fet que 'genera molts problemes'.

El senador va plantejar que fins que no es normalitzi la situació d'aquesta via s'ofereixi la gratuïtat del peatge, però Blanco va desaconsellar aquesta solució perquè pensa que no serà necessària. Tot i així, Alturo va alertar el ministre de la possibilitat que la tallada origini cues importants durant els canvis de temporada, a principis i a meitats del mes de juliol.

ACN


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.