TORNAR

Homs assenyala la calamitat de l'A-2 com una raó més per desconnectar

El candidat de Democràcia i Llibertat va ser a Igualada en una trobada amb polítics locals

politica
Dimecres, 2 desembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb el compte enrere per les eleccions espanyoles a punt, el candidat de la fórmula electoral Democràcia i Llibertat, Francesc "Quico" Homs, va ser a Igualada en una trobada amb representants polítics de l'Anoia i, més tard a Manresa, amb emprenedors de les Comarques Centrals. Va subratllar "la importància de les eleccions del 20D pel dia a dia" dels ciutadans de Catalunya. 

L'autovia A-2 i el seu deplorable estat va ser un dels eixos de la visita del candidat de Democràcia i Llibertat al Congrés espanyol, Quico Homs, a l'Anoia. Aquest dilluns es reunia amb representants municipals a Igualada. El portaveu de la darrera legislatura del Govern va atacar la incúria de l'estat tot afirmant que "fa mesos que el Govern espanyol va adquirir un compromís explícit per una cosa tan elemental com garantir el ferm del tram de l'A-2 que passa per Igualada. Incompliments com el de l'asfaltat d'aquesta carretera evidencien la urgència d'un estat independent i posa de manifest una manera de fer política que volem combatre". Homs va pujar el to: "aquestes no decisions tenen conseqüències molt greus, hi ha accidents, pèrdua de vides. És un clar efecte de l'estat de les infraestructures". 

Homs, entre l'alcalde Castells i Jordi Torra, president de CDC-AnoiaEn segona instància, l'osonenc va carregar contra el govern estatal també per la polèmica del FLA, "Rajoy té una actitud altiva", i finalment contra la CUP. Va criticar el debat de diumenge i que "davant els atacs del Govern espanyol, la CUP només es preocupa per ella mateixa: volen ser coherents amb ells mateixos i mantenen una actitud incoherent amb el país. Tenen una cultura de veto i d'estar a la contra de qui sigui, de sumar. Els  falta sentit positiu".


3 Comentaris

m

maria

3 de desembre 2015.20:34h

Respondre

I el escolanet, escolta al Bisbe, mentre resa, per que no el inhabilitin.
( Que serà de mi senyor, sense els 8.000 Euros al mes?)

J

J MARTI

3 de desembre 2015.18:15h

Respondre

Si descotectamos, para que queremos la A2, para ir a Lleida?
Sois la repera.

j

joan

3 de desembre 2015.20:06h

Sr Marti:
El Sr Castells, i el Sr Homs, com bons estadistes, i gent de gran formació, ja han calculat, que la A2, un cop haguem desconnectat, de Espanya, el transport entre Barcelona i... Llegir més Espanya ( Zaragosa, Bilbao; Madrid, Asturias, Galicia, Portugal, etc) encara que sofreixi un descens de transit, estimat en un 65%, segons estudis independents del sector del Transport terrestre, ells segueixent creient que les inversions, son necessàries al 100%.
El viatge a Lleida, serà un passeig, imaginem, la mitat de transit, 1/3 part del camions, i la A2, amb mes carrils, com tu dius, Marti; la ”repera”!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.