TORNAR

Igualada destina més d’un milió d’euros en polítiques habitatge entre 2021 i 2022

politica
Divendres, 22 juliol 2022. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

 Entre l’any en curs i el passat el govern municipal ha destinat ja un milió d’euros en polítiques d’habitatge, una xifra que es preveu que augmenti de cara el 2023 si s’aproven els pressupostos.

L’Ajuntament calcula que una vintena de pisos buits es van beneficiar, l’any passat, de la subvenció de 20.000 euros per habitatge que s’atorgava amb la finalitat de rehabilitar-los i poder, així, recuperar-ne l’ús. Enguany, amb l’objectiu d’incorporar habitatges a la borsa de lloguer assequible, la partida assignada a la rehabilitació s’incrementarà fins a 500.000 euros. 

En l’aposta de l’Ajuntament en matèria d’habitatge, el govern de Junts espera comptar, també, amb finançament dels fons Next Generation. És per això que ja han presentat un projecte que preveu una actuació d’onze milions d’euros per millorar l’eficiència energètica d’habitatges de la ciutat on hi viuen persones en situació de vulnerabilitat.

El passat dilluns, durant la presentació del pressupost 2023, Castells ja va anunciar que de cara a l’any vinent esperen incrementar en un 15% la partida destinada a habitatge i que aquesta sigui “una de les línies estratègiques principals de l’acció de govern”.


1 Comentaris

J

Josep

Igualada

23 de juliol 2022.10:32h

Respondre

Mentres, els que varem heredar alguna casa o pis,,,, feina tenim per pagar aquets tan alts impostos, sobretot el ivi,,,, i lo pitjor pensar els que ja som grans que cuan faltem,,,, potser els fills... Llegir més tindran que vendrela per no poguer pagar l´impost de succesions.... Lamentable. A nivel Cataluña, Igualada de las que mes.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.