TORNAR
PUBLICITAT

Igualada Som-hi activa la redacció del seu programa electoral

Es continuarà elaborant les pròximes setmanes amb diversos grups de treball sectorial

politica
Dijous, 31 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La confluència que reuneix Igualada Oberta, PSC i Comuns ha engegat la redacció del seu programa electoral. En paral·lel, la candidatura conclou aquest dijous 31 la campanya de preguntes que s'ha fet a les xarxes socials i al carrer.

La trobada, a l'Espai Cívic CentreIgualada Som-hi, la llista electoral que encapçalarà Jordi Cuadras, comença la redacció del programa electoral per a les properes elecccions municipals del 26 de maig de manera col·lectiva i en equip, Recentment van fer una primera diada de treball, a l'Espai Cívic Centre. "Som la novetat d'aquestes eleccions i, com a tal, posarem sobre de la taula noves idees pel present i el futur de la ciutat", afirma Cuadras, que assenyala que "volem que el programa electoral d'Igualada Som-hi sigui una gran abraçada a la ciutat. Una gran abraçada als igualadins i igualadines perquè vegin que aquest programa parla de la seva realitat, dels seus somnis i de què és el que esperen d'un projecte polític que ha de ser guanyador, de govern i transformador per Igualada per convertir-la en una ciutat competitiva i amb oportunitats per a tothom".

El programa es va fer amb la dinamització d'un dels membres de l'equip d'Igualada Som-hi, Rafa Moya, tot plantejant una sessió de pluja d'idees col·lectiva per diferents temàtiques programàtiques (habitatge, economia, mediambient, política social, igualtat, diversitat, urbanisme, mobilitat, educació, salut, cultura, participació,…) a la qual hi van prendre part els membres de les tres peces del projecte: PSC, Comuns i Igualada Oberta. Totes les propostes s'agruparan en tres grans àmbits: "Igualada dins Igualada", "Igualada a la Conca" i "Igualada a Catalunya".

La pròxima sessió tindrà diversos grups de treball i experts per filtrar cada una de les idees i convertir-les en propostes electorals, i en una tercera sessió es tancarà el programa. A partir d'aquest primer document, Igualada Som-hi posarà les propostes a consideració de les entitats de la ciutat per escoltar el seu posicionament i rebre la seves opinions o matisos.

Igualada Som-hi, d'altra banda, continua la campanya de preguntes participativa a les xarxes socials i al carrer. Va començar després de Reis i es fa durant tot el gener fins aquest dijous dia 31. En total s'hauran llençat 25 preguntes sobre Igualada tocant diversos àmbits i recollint un grapat de respostes a través del Twitter, el Facebook, l'Instagram i el Whatsapp d'Igualada Som-hi (603 86 40 15) que es tindran en compte a l'hora de redactar el programa electoral.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.