TORNAR

Igualada Som-hi presenta l'ubicació dels pisos municipals

La promoció serà desenvolupada per PIMHA

politica
Dimecres, 21 octubre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Són fruit de l'acord que van arribar amb el govern de Junts fa un any, per als pressupostos del 2020. El portaveu Jordi Cuadras assegura que "som l'únic grup de l'oposició que, a més de dir que calen polítiques d'habitatge a la ciutat, ens arremanguem per fer-les possible."

El portaveu d'Igualada Som-hi, Jordi CuadrasEl grup municipal d'Igualada Som-hi, que agrupa PSC, Comuns i Igualada Oberta, ha fet públic que els 15 pisos de lloguer que va pactar amb el govern de Junts tenen ja una ubicació determinada: al carrer Sant Carles número 58, al darrere del Mercat de la Masuca. Ja s'ha formalitzat el primer pas per a dur a terme el projecte com és l'adquisicó del solar, de 1.070 metres quadrats, on es construiran els habitatges.

El regidor portaveu d'Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, apuntava que "després de 10 anys, Igualada tornarà a construir habitatge públic municipal. És un pas endavant per a garantir el dret a l'habitatge per a famílies i col·lectius vulnerables i per això vam lluitar per incloure-ho al Pressupost. A la ciutat hi ha una situació d'emergència habitacional davant l'increment del preu dels lloguers que hi ha hagut els darrers anys per la manca d'oferta i l'existència de molts pisos buits i degradats." Se sumarà als pisos municipals que ja existeixen al carrer de la Soledat, a la plaça del Rei i al carrer Nards i que van ser construïts quan a la ciutat hi governava l'esquerra progressista. Com en totes aquests, la promoció serà desenvolupada per la Promotora Igualadina Municipal d'Habitatges (PIMHA).


1 Comentaris

M

Marisol

Igualada

22 d'octubre 2020.13:20h

Respondre

Bona feina ! facilitant atencions centrades en els/les ciutadans/anes

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.