TORNAR

Igualada Som-hi veu els resultats del 28-A com "dades que l'esquerra progressista pot guanyar a la ciutat"

Cuadras admet que són comicis diferents, però que PSC i Comuns han sumat més de 6.000 vots

politica
Dimarts, 30 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura municipalista llegeix en clau local els resultats d'aquest diumenge. Es feliciten perquè el PSC, un dels seus tres components, "ha tret es millors resultats des de 2008".

La llista que encapçala Jordi Cuadras, Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta), ha fet aquest dilluns una valoració "molt positiva" dels resultats de les eleccions generals a Igualada. "Tot i ser conscients que són eleccions diferents, sí que deixa dades a tenir en compte de cara a les municipals del 26 de maig" manifesten. Així, "el PSC aconsegueix el seu millor resultat a Igualada des del 2008 tot superant els 4.000 vots que, units al gran suport que han tingut els Comuns amb més de 2.000 vots, situa la suma de les dues forces de l'esquerra progressista a tocar de la victòria a Igualada en aquestes generals". Afegeixen que "són unes xifres que feia més de 10 anys que no s'assolien".

El candidat Jordi Cuadras assegura que "a falta de només quatre setmanes de les eleccions municipals, el mapa que dibuixa les generals mostra que l'escenari de les municipals està més obert que mai. Queda demostrat que els igualadins i les igualadines no tenen perquè votar les forces que han estat hegemòniques els darrers anys i que el suport a l'esquerra progressista que representa el PSC i els Comuns aglutina més de 6.000 vots, lluny dels 4.000 que, per exemple, Junts per Catalunya a Igualada". Cuadras també felicita la igualadina Carolina Telechea i ERC per la victòria a la ciutat i per convertir-se, de nou, en diputada al Congrés.


1 Comentaris

A

Antoni Vives

Igualada

30 d'abril 2019.10:58h

Respondre

El Sr Cuadras em recorda els periquitos. Que depenent del marcador d’un partit, aspiren a anar a Europa i segons com va lluiten per la permanència.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.