TORNAR

La igualadina Teresa Pelegrí ha estat escollida pels associats membre de la Junta Nacional de Reagrupament

La primera vegada que una persona de la comarca forma part de la Junta Nacional

politica
Dimarts, 21 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge els associats de Reagrupament han escollit en la quarta Assemblea Nacional la nova junta de la formació independentista. Joan Carretero ha estat revalidat com president de la formació de manera unànime.

Cal destacar, també, la incorporació de la igualadina Teresa Pelegrí a la Junta, la primera vegada que un representant de l’Anoia forma part de l’òrgan directiu de Reagrupament. Teresa Pelegrí va ser regidora de l’Ajuntament de Castellolí quan vivia en aquest municipi. A les passades eleccions del país va concórrer a les llistes d’RCat, i forma part de la junta de l’Anoia. Diplomada en infermeria i llicenciada en biologia, treballa en el món de la sanitat des de fa molt anys, amb una dilatada trajectòria professional.

D’acord amb els criteris democràtics i regeneradors polítics que propugna Reagrupament des del seu naixement, tota la junta de Reagrupament ha estat escollida per elecció directe: Els associats han votat a través de llistes obertes als qui volien que fossin el seus representants a la Junta, sense llistes tancades o indivisibles.


5 Comentaris

À

Àngels

Igualada

23 de juny 2011.10:42h

Respondre

Moltes felicitats a la Teresa Pelegrí que segur que farà molt bona feina, igual que la resta de components de la Junta Nacional de Reagrupament, amb Joan Carretero al capdavant.
Gent bona,... Llegir més honesta, treballadora i patriota.
No com alguns que es dediquen a escriure per aquí els quals la seva única finalitat és criticar i voler mal a un moviment independentista honrat i valent. No com altres, aterrats tot just no fa ni un any i que van ser la causa de la divisió de l’independentisme i que ja es veu com va anant tot plegat...
Reagrupament sempre ha tingut vocació de suma i, de fet, així ho ha fet a les municipals, amb ERC de Joan Torras, un bon pacte per la ciutat. No com aquests altres que van actuar amb una prepotència inaudita, tant a les municipals com a les passades nacionals catalanes.
Mireu de treballar en positiu i deixeu de posar entrebancs a la plena sobirania de Catalunya, que vindrà de tots plegats units.
Visca Reagrupament, Visca Catalunya independent i pròspera. ||*||

D

David

Igualada

23 de juny 2011.01:11h

Respondre

Segur que si mirem les IP que hi ha darrere d’alguns d’aquests comentaris tant simpàtics coincidiran -inequívocament- amb les IP d’alguns dels senyors que van intentar penetrar l’ajuntament... Llegir més (en el sentit més lleig del terme) i que no ho van poder fer! :-)

La Teresa ja era de Reagrupament dins d’ERC i va marxar quan Reagrupament se’n va desvincular (fa més de dos anys). En canvi, hi ha algun cap de llista d’algun altre partit indepe d’Igualada que va ser militant d’ERC fins el març de l’any passat... Un Uriel a nivell igualadí, vaja.

d

daniel

igualada

21 de juny 2011.16:36h

Respondre

a mi em sembla que la Sra. Pelegrí només ha passat per 2 partits i ha fet l’evolució lògica del 50% d’ex-votants d’ERC, passar d’ERC a Reagrupament.

el que és una llàstima és... Llegir més Solidaritat, vist desde la distància més hagués valgut un Uriel Bertran treballant des d’ERC per tenir veu pròpia dins del tripartit penoset 2a part i arreglant ara part dels desperfectes i un Lopez Tena dins de CIU donant veu sobiranista.

C

Camil

Igualada

21 de juny 2011.10:17h

Respondre

Aquest reducte de l’independentisme que es canvia de camisa cada dos per tres que es diu Reagrupament té menys futur que l’Adebayor al Reial Madrid. Es una llàstima veure les barbaritats que... Llegir més estan perpetrant els Reagrupats des de fa quasi 2 anys. Senyors independentistes de Reagrupament, si és que encara en queda algun, siguin coherents...Sumin, i deixin de restar.

A

Anna

21 de juny 2011.09:24h

Respondre

mare de Déu que n’estan de malament aquests de reagrupament! (aquest deu ser el 4rt partit pel que passa Teresa Pelegrí...)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.