TORNAR

Iniciades totes les obres del FEIL a Calaf

politica
Dijous, 11 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ja s’han iniciat a Calaf totes les obres que es finançaran a través del Fons Estatal d’Inversió Local. La reforma de Can Bertran, la rehabilitació de les teulades i parets del cementiri vell i les tasques de reforma de la coberta de l’Ajuntament.

Rehabilitació de teulades del cementiri vell

La reforma de Can Bertran

En primer lloc, la reforma de Can Bertran, en què es rehabilitarà la planta baixa, el soterrani i part de la primera planta de l’edifici per tal de convertir-lo en la nova seu de l’Esplai de la Gent Gran del municipi. Les tasques les desenvolupa l’empresa Constructora de Calaf SAU, i tenen un termini d’execució de sis mesos. D’altra banda, també ha començat la rehabilitació de les teulades i parets del cementiri vell que quedaven per arranjar; en aquest cas se’n fa càrrec l’empresa Mulé Calaf SLL i les obres estaran acabades d’aquí a tres mesos. Finalment, Construccions Castellfollit SL ha iniciat les tasques de reforma de la coberta de l’Ajuntament, ja que l’actual es trobava en molt mal estat, així com la substitució de l’ascensor per un que compleixi la normativa d’accessibilitat. El termini d’execució d’aquestes obres és també de tres mesos.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.