TORNAR

Intent de robatori a la Zona d’Esbarjo del Carol de Vallbona

politica
Dijous, 10 desembre 2009. 14:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dilluns al vespre un grup de persones va intentar endur-se tot el mobiliari (tanques, bancs, papereres) de la nova zona d’esbarjo del Carol, inaugurada aquest estiu. L’acció delictiva es va aturar gràcies a la intervenció d’un veí de Vallbona d’Anoia. Aquest cap de setmana s’han produït alguns robatoris amb força a Puig Rabat i a Igualada. Els mosso asseguren que no es tracta de cap banda organitzada i que han intensificat la vigilància i el patrullatge per les urbanitzacions.

Intent de robatori a la Zona d’Esbarjo del Carol de Vallbona

Intent de robatori a la Zona d’Esbarjo del Carol de Vallbona

Mobiliari urbà a Vallbona

Gràcies a la intervenció d’un veí del poble, que passava per la zona, i que amonestà als lladres, es pogué impedir el robatori i desmantellament de tot el mobiliari de la zona d’esbarjo. Els delinqüents es disposaven ja a carregar en una furgoneta tot el material ja desmuntat, havent fins i tot serrat les papereres. Un cop rebut l’avís del veí, la brigada municipal carregà tot el material desmuntat pels lladres i procedirà en breu a reposar-ho.

Robatoris amb força

Els mossos d’Esquadra han informat que els robatoris o intents que es van produir aquest cap de setmana a Puig-rabat, Òdena i a Igualada, no tenen cap rellevància especial, ni va ser a càrrec de cap grup organitzat ni van utilitzar inhibidors d’alarmes, com algun veïns temen.

Han afegit que a banda de la investigació pertinent de cadascun d’aquests casos, han intensificat el patrullatge per la zona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.