TORNAR

Joan Rangel es reuniex amb el CESCA

politica
Dilluns, 15 juny 2009. 14:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’atur a l’Anoia, les obres del FEIL i l’aeroport coporatiu van ser alguns dels temes que van centrar la trobada de la Comissió Permanent del Consell Econòmic i Social de la Comarca de l’Anoia (CESCA). Hi va assistir el delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel.

Joan Rangel a la reunió del CESCA

Durant la reunió, a la qual també hi va assistir a la Subdelegada del govern a Barcelona, Montserrat Garcia Llovera, es van abordar temàtiques com la situació d’atur entre els treballadors de l’Anoia, els problemes que tenen les empreses a nivell econòmic i financer –problemes per accedir als ajuts de l’ICO-. Tammateix es va posar de relleu la importància que ha de tenir l’aeroport corporatiu i també ParcMotor Castellolí com a “motorets” que impulsin la recuperació de l’economia de l’Anoia.

El delegat del Govern va parlar de la importància del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) arreu del territori, i va avançar a la Comissió Permanent del CESCA les properes accions que es volen portar a terme des del govern de l’estat per contribuir a dinamitzar l’economia.


2 Comentaris

j

josep maria

igualada

16 de juny 2009.12:25h

Respondre

apart del Cesca, algú ens podria explicar quin paper hi tenen el Delegat i la sots-delegada del govern espanyol en aquesta reunió?

apart de cobrar la dieta del dia jo no en sé veure cap... Llegir més més....

Ai si aquesta societat pugués deixar de pagar a la quantitat de paràssits que se’n beneficien, potser ells estarien en crisi però tots nosaltres no!!

J

Jordi

Igualada

16 de juny 2009.08:11h

Respondre

Què ha fet el CESCA en tots aquests anys? estudis i més estudis? s’ha aplicat alguna cosa? alguna mesura pràctica apart de reunir-se??

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.