TORNAR

Jordi Cuadras presenta "l'equip més preparat, més potent i més il·lusionat que es presenta en aquestes eleccions municipals"

El Museu de la Pell va ser l’escenari de la presentació de la llista d’Igualada Som-hi

politica
Dimarts, 2 maig 2023. 17:56. Redacció AnoiaDiari.

Let Me Entertain You, de Robbie Williams; En el barro, de Fito y FitipaldisDon't Stop Me Now, de QueenBienvenidos, de Miguel Rios; Canto a la libertad, de Labordeta o Lliure, de Doctor Prats, entre altres temes, van ser la banda sonora de la presentació de la candidatura d'Igualada Som-hi de cara a les pròximes eleccions del 28 de maig. L'acte es va fer el passat 28 d'abril, al Museu de la Pell.

Les cançons van ser escollides pels 21 homes i dones que formen part de la llista d'Igualada Som-hi, i van sonar a mesura que anaven pujant a l'escenari per acompanyar el candidat Jordi Cuadras, que va manifestar que "som l'equip més preparat, més potent i més il·lusionat que es presenta en aquestes eleccions municipals. Som un equip de ciutat, una llista que va molt més enllà dels partits polítics. Un equip format per persones que tenim la nostra pròpia trajectòria professional fora de la política, que no depenem de la política per viure, que si fem el pas d'estar en política és perquè volem i perquè ho sentim amb el cor i el cap i perquè volem oferir tota la nostra experiència a la nostra ciutat".

Cuadras va assenyalar que "les eleccions del 28 de maig van d'escollir entre dos models de ciutat. Van d'escollir entre nou o vell, entre futur o passat, entre inèrcia o impuls. No ens presentem contra ningú, ens presentem a favor d'Igualada".

El candidat va anunciar la proposta de fer "un gran pacte amb els ciutadans i ciutadanes d'Igualada per fer avançar Igualada i compartir el nostre projecte per Igualada. Estic convençut que la nostra posició, és la posició central a la nostra ciutat, que som majoria els que volem un nou impuls, els que volem fer avançar Igualada, i els que volem que Igualada guanyi el futur".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.