TORNAR

José Maurenza escollit, per unanimitat, president del Partit Popular de Piera

politica
Dilluns, 5 octubre 2009. 21:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge a la urbanització de Can Canals, es va celebrar l’assemblea de militants per escollir la nova Junta Local del Partit Popular de Piera. Es va presentar una única candidatura i va resultar escollit, per unanimitat, José Maurenza com a nou president del PP de Piera. Maurenza és el Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Piera des de juny de 2007.

Acabada l'elecció

La nova Junta Local, a més de Maurenza, esta formada per Pilar Tubau, com a Secretària General; Diego Ramos, com a tresorer; i, com a vocals, José Luis Méndez, Avelino Oliva, Mari Paz Martinez i Inmaculada Molina. A la cloenda de l’acte van assistir Jerónimo Diaz, Secretari General del Partit Popular d’Igualada; Joan Agramunt, President del Partit Popular de l’Anoia; Dolors Montserrat, Diputada al Congrés dels Diputats, i Pere Calbó, Secretari d’Organització del PPC.

Joan Agramunt ha destacat “la important tasca que esta desenvolupant José Maurenza en el si del Consistori de Piera. En aquest sentit, ha fet més present en el Ple de l’Ajuntament les necessitats i les demandes de les urbanitzacions del municipi.”

Per la seva banda Pere Calbó ha explicat que “ el Partit Popular de l’Anoia, amb el seu president al capdavant, Joan Agramunt, estan fent una important tasca d’implantació del partit a la comarca. I, en aquest sentit, en les properes setmanes veurem com es constitueixes noves juntes locals del partit en municipis on fins ara no teníem representants".

La propera assemblea local la celebraran el proper dia 17 d’octubre a Vilanova del Camí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.