TORNAR

Òdena instal·la nou mobiliari infantil al barri de Sant Pere

politica
Diumenge, 4 octubre 2009. 03:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A principis del mes de setembre es va fer la restauració i el canvi de mobiliari de peces i estructures dels tres parcs infantils situats al Barri de Sant Pere-Pla de la Masia i del Parc de la Font del nucli d'Òdena.

En concret, de la Plaça de Sant Pere, de Cal Riba i de la Plaça La Masia. En el primer dels tres s’hi han instal.lat hipopòtams, la caseta dels gnoms que va enfocada als més menuts i que presenta un tobogan i escaletes. En aquest espai i també s’hi ha incorporat un conjunt de 2 torres on hi ha un tobogan i un pont, a més d’un joc de molles.

Al Parc de Cal Riba s’hi han incorporat hipopòtams, la composició anomenada del COMBO 7- també dirigit al més menuts-. I les estructures de molles s’han arreglat.

El Parc de la Plaça de la Masia ara té l’estructura que s’anomena Fusion 6, els hipopòtams i s’han reparat dues de les peces més petites.

D’altra banda també s’han col·locat peces noves i se n’han reestructurat, al Parc de la Font del nucli d’Òdena. El gronxador i del lloro són nous i el conjunt modular i el joc de molles s’han reestructurat. L’empresa encarregada a fer la desinstal·lació és Òscar Billar i l'empresa encarregada a fer les instal·lacions i reparacions és Fundació dúctil Benito.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.