TORNAR
PUBLICITAT

Un jove d'arrels igualadines composa un himne per la Gent Obama

'Obama People'

politica
Dimarts, 20 gener 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un jove d'arrels igualadines, ha composat i enregistrat, en motiu de l'elecció d'Obama com a president dels Estats Units i per la seva presa de possessió, un nou himne que ha batejat amb el nom d'Obama People. El jove de 18 anys, Albert Castelltort Mikkelsen ha posat a disposició de tots els curiosos la cançó al Youtube.

L'Albert, juntament amb altres tres companys, tenen un grup de rock-indie amb el qual els darrers mesos han estat enregistrant diversos temes. Coincidint amb l'elecció d'Obama com a president dels Estats Units, van decidir versionar un dels temes ja enregistrats "Ganja man” que va tenir èxit entre els joves, durant les diferents actuacions en directe que van fer en locals de Barcelona. Van canviar-li la lletra i fent un muntatge amb imatges de la campanya electoral ha sorgit Obama People.

Aquesta darrera setmana han estat treballant de valent amb el tema i aprofitant la presa de posessió del càrrec, volem donar a conèixer aquest curiós tema.

Des de l'equip consideren que "arribem una mica tard i a més no és un grup americà, pero si per casualitat funcionés.... Estats Units és un país on pot passar de tot i a vegades saben reconèixer els èxits de la gent"

Podeu consultar Obama People en aquest enllaç


2 Comentaris

j

jmd

igualada

20 de gener 2009.07:59h

Respondre

L’acabo d’escoltar. M’agrada, és enganxosa i sona bé. La recomano. Felicito al jove Albert, té futur em sembla, i felicito també a l’anoiadiari per ”descobrir-lo” i donar-lo a... Llegir més conèixer. Desitjo que triomfi la cançó i el seu autor.

R

Robert González

SM Montbui

20 de gener 2009.06:55h

Respondre

MOLTA SORT! BONA CANÇÓ

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.