TORNAR

Manresa també vol la incorporació del ramal d'alta velocitat fins a Martorell al projecte d'Eix Transversal Ferroviari

Reclamacions per l'Eix Transversal

politica
Dilluns, 19 gener 2009. 14:42. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Ple de l'Ajuntament de Manresa debatrà avui una moció en què tots els grups municipals demanen la incorporació del ramal ferroviari d'alta velocitat entre Manresa i Martorell al projecte de l'Eix Transversal Ferroviari. El projecte inicial del DPTOP preveia dos ramals des d'Igualada i Manresa a Martorell per connectar amb les línies de mercaderies cap al Port i les de viatgers cap a Barcelona però, finalment, el de Manresa ha quedat suprimit.

Traçat inicial previst per l'Eix Transversal Ferroviari

PSC, CiU, ERC, PPC, ICV-EUiA, CUP i PxC han fet pinya per reclamar la necessitat de millorar i reforçar la connexió en tren entre Manresa i Barcelona. La moció demana l'elaboració d'un pla d'infraestructures ferroviàries de Manresa i el Bages que en concreti les dimensions i el calendari d'execució a mig i llarg termini.

Segons la proposta aquest pla ha de dibuixar sobre un mapa la xarxa completa del sistema ferroviari que ha de permetre connectar Manresa amb el Bages, la Catalunya Transversal, l'àrea metropolitana de Barcelona, així com la línea actual de Manresa amb Lleida.

ACN


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.