TORNAR

El PP reclama que s’executi el soterrament de les vies del FGC a Igualada

Reaccions a les declaracions de l'ajuntament Igualadí

politica
Dilluns, 19 gener 2009. 13:47. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pere Calbó, Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada, ha reclamat “que el Govern Municipal insti a la Generalitat a que executi el projecte de soterrament de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a l’entrada de la ciutat". Calbó ha fet aquestes declaracions després de les paraules del tinent d'alcalde Jordi Riba, que reconeixia que la Generalitat no ha fet la feina amb l'informe d'alternatives pel pas a nivell.

Pere Calbó

El regidor popular ha explicat que “la Generalitat ja va redactar un projecte per soterrar les vies dels FGC a l’entrada de la ciutat. Per això, no té cap sentit que ara s’hagi de redactar un nou estudi d’alternatives per eliminar el pas a nivell. La solució tècnica ja existeix, mitjançant un projecte redactat. Per això, l’actitud de la Generalitat és inadmissible.”

Per altra banda, Calbó, davant de les manifestacions de l’Alcalde d’Igualada en relació a la proposta d’aeroport corporatiu del Bages i de la visita de l’Alcalde de Vic a la ciutat on parla de capitalitats de la Catalunya Central, ha manifestat que “el discurs de l’Alcalde denota la seva acceptació, en la nova ordenació territorial, de la nostra comarca en la Catalunya central. Fa la impressió que l’Alcalde ja assumeix aquesta voluntat de la Generalitat. En aquest sentit, cal recordar-li que aquesta no és la voluntat majoritària del territori i que cal lluitar per canviar aquesta voluntat de la Generalitat de Catalunya.”


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.