TORNAR

Els joves de Capellades "s'aixequen"

L’Ajuntament impulsa el procés participatiu juvenil ”Aixeca’t”

politica
Dilluns, 16 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb el lema "Aixeca't", l'Ajuntament de Capellades ha iniciat un nou procés participatiu, adreçat especialment als més joves de la vila, amb l'objectiu de motivar-los per participar activament en les actuacions i programes impulsats des de l’àrea de joventut de l’ajuntament capelladí.

El projecte “Aixeca’t” vol "cercar una estratègia que aconsegueixi encaixar les expectatives tant dels referents de l’administració local com de les persones joves", amb aquest objectiu "s’establirà un nou canal de participació que faciliti que la veu dels joves sigui tinguda en consideració en tots aquells aspectes que els afecten" expliquen des de l'Ajuntament de Capellades.

La data de la jornada de participació sortirà publicada als mitjans de Facebook i Instagram, i serà en aquesta data quan es començarà a treballar en els objectius de la jornada: Implicar als joves en la confecció dels calendaris d’activitat municipal, l’aprenentatge de l’autogestió de les activitats per part dels joves i fer-los partícips del moviment sociocultural del municipi. D’aquesta manera els joves, primer de manera individual i després en grup, proposaran les activitats que més els agraden i les que troben a faltar, dels àmbits socioculturals, festes i esdeveniments, esports, oci, educació i salut a Capellades.

La convocatòria és oberta a tothom que hi estigui interessat. Per a més informació sobre aquest projecte us podeu dirigir a l’espai jove de Capellades (dilluns i dimecres de 15 h a 19 h a la Biblioteca el Safareig); enviar un correu electrònic a abenito@anoiajove.cat o contactar a partir del número 679.964.684.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.