TORNAR

Més de 1600 infants i joves es beneficien del transport escolar a l'Anoia

El Consell Comarcal de l’Anoia amplia i reforça les seves rutes

politica
Dilluns, 16 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dues noves rutes i l'ampliació d'una ja existent, són les principals novetats de la xarxa de les rutes de transport escolar impulsades pel Consell Comarcal de l'Anoia i que donen servei a 1586 estudiants anoiencs, 92 d'ells amb transport adaptat.

Els estudiants de secundària i batxillerat provinents de Can Bonastre, la Serra Alta de Pierola, Can Fosalba, Can Rovira de l'Estela, Can Mata de la Rovira i Can Pinall que van fins a l'Institut Guinovarda de Piera, són els beneficiaris de les dues noves línies A230 i A232 . En total donaran servei de transport escolar obligatori a 11 joves de secundària, i no obligatori a 39 de secundària i a 3 de batxillerat.

Paral·lelament, s'ha reforçat la línia A208, que fa el servei de Font Camaró i la Torre de Claramunt fins a l'Institut Molí de la Vila de Capellades, que passa de 76 a 96 escolars, 82 de secundària amb transport obligatori i 14 de batxillerat.

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya té cedides les competències en transport escolar als ens comarcals. El Consell Comarcal de l'Anoia dona servei a aquells alumnes de la comarca que s'han de desplaçar obligatòriament del seu municipi. El Consell concedeix ajuts individuals de desplaçament als alumnes que ho sol·licitin i compleixin les bases reguladores d’aquests ajuts. En aquest marc, Xavier Perez, conseller de l’àrea de serveis personals explica que “des de l’ens comarcal es treballa per donar sempre el millor servei possible a les famílies anoienques i en la mesura de les nostres competències poder cobrir al màxim les necessitats”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.