TORNAR

El judici a Teo Romero per presumptes irregularitats al Fons ja té data: el 5 de novembre

La presumpta malversació s’eleva a 57.000 euros, segons el Fons Català de Cooperació

politica
Dimarts, 22 setembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després que la instrucció s'hagi allargat durant anys, la polèmica gestió de l'ex batlle de Montbui al capdavant del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament arribarà als tribunals d'aquí a un mes i mig. La Fiscalia demana tres anys i mig de presó per "presumpta malversació" al capdavant d'aquest organisme.

L'entrada de l'Audiència ProvincialEl que va ser batlle de Montbui de 1995 a 2019, Teo Romero (PSC), ja té data de judici per presumpta malversació de fons públics durant la seva etapa a la presidència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. La sessió està assenyalada pel 5 de novembre, a la secció 8a de l'Audiència de Barcelona. Segons fonts judicials, les parts han demanat "més dies de vista pública perquè hi ha prevista molta prova."

De moment, però, aquestes altres dates no estan fixades al calendari. La Fiscalia demana tres anys i mig de presó per a l'ex batlle montbuienc, que va presidir l'entitat de 2005 a 2011, i nou anys d'inhabilitació. Per part del Fons Català de Cooperació, la petició és de vuit anys. L'ens acusa de presumpta malversació a Romero per emprar "per al seu gaudi" uns 57.000 euros. Romero en va tornar uns 14.000.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.