TORNAR

Marc Castells es fixa l'objectiu "d'una Igualada amb 50.000 habitants a mig termini"

L’alcalde d’Igualada no avança si optarà a un tercer mandat

politica
Dijous, 21 desembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El batlle feia aquest dimecres al matí un balanç d'aquest any 2017 i de l'obra de govern. En clau optimista, va anunciar que el polígon de Can Morera, tan discutit, "té empreses que volen venir, diguin el que diguin del Procés".

En una jornada de reflexió i poques hores després del ple dels pressupostos, l'alcalde igualadí Marc Castells es trobava amb els mitjans per fer un resum i valoració de l'any que acaba. Una valoració marcada pels fets que han tingut lloc a Catalunya als darrers mesos també. Castells va exposar les previsions d'obres de cara al 2018, que es van reflectir al ple, així com les línies estratègiques del govern. En un to optimista, apuntava que "al 2019 arribarem per primer cop als 40.000 habitants". L'objectiu del batlle, a mig termini, és arribar als 50.000, "un objectiu factible".

Castells, el passat setembre, a l'AjuntamentUna Igualada de 50.000 habitants que "podrà tenir un lloc entre les ciutats mitjanes de Catalunya" si el govern local se'n surt en les línies d'actuació. Aquestes són "conjuminar el coneixement, amb els estudis universitaris; seguir millorant l'espai públic, com estem fent amb el Parc Central i l'Anella Verda; garantir la qualitat de vida, amb serveis a les persones i mantenir espais d'oci com el cinema; i garantir el futur industrial". En el capítol industrial, el batlle va assegurar que "ja hi ha empreses que volen fer cap al Polígon de Can Morera", del qual s'està redactant el pla.

Sobre si es presentarà a la reelecció es va mostrar "entusiasmat" amb continuar al capdavant de la ciutat i va tirar pilotes fora quan se li va preguntar per un possible salt a una altra administració. Castells afirma que "no és en mans meves tornar-me a presentar" i que és en mans dels seus companys de partit. 

 


4 Comentaris

a

arnau

22 de desembre 2017.11:33h

Respondre

per? decreixem ja

T

Toni

Igualada

21 de desembre 2017.22:40h

Respondre

Tením un govern que només pensa en el seus votants.....No es veuen millores a la ciutat, tot més brut i es trist veure com no respecten a la resta dels veïns.
Les empreses no venen sino que... Llegir més marxen i a sobre es paren les inversions. YA ESTÀ BÉ de tanta broma per part de tots els partits que goberné-ho.
MENYS XERRRAR I MÉS FEINA!!

m

maria

21 de desembre 2017.16:39h

Respondre

EL CASTELLS S’ARREMANGA, APARTEU LES CRIATURES, ARA SI QUE COMENÇA EL MAMBO!

COM SE SOL DIR, ”QUAN ESTABA MORT EL COMBREGAVAN”

M

Marià

Igualada

21 de desembre 2017.09:44h

Respondre

Sr. Castells, aquesta setmana hem vist com el seu partit criticava i “poder en raó” la intervenció de la Sra. Soraya Sáez de Santamaria al sena per fer una intervenció en període de... Llegir més eleccions.
Com es pot veure en aquest article veig que vostè fa el mateix, un dia abans de les eleccions ens fa una roda de premsa i ens vol vendre les llonganisses sense matar el porc.
Polígon de Can Morera ODENA, ja te les empreses que es volen instal·lar, quines les que ja tenia quant va fer la presentació de la universitat fa dos anys ............ ?, aquelles encara no han vingut, poder perquè encara no te les autoritzacions corresponents del departament de la generalitat, poder perquè no te els terrenys, poder perquè no te els serveis, poder perquè no te res o poder perquè es una possible carta de presentació per les properes eleccions ?
Quant una persona passa de ser un veí a ser un polític al servei dels seus interessos personals o del partit l’única cosa que feu es vendre fum.
Un altra intenció o propòsit es arribar als 50.000 habitants, pots vendre menys fum i explicar als joves quines facilitats donaràs des de l’ajuntament i les institucions per facilitar l’augment de la població, llocs de treball, coordinació dels horaris escolars i de la feina, escoles braçol, menys impostos municipals (els més cars de la província), menys impostos autonòmics (el tram autonòmic de IRPF més car d’espanya), menys despeses municipals, com ho faràs Marc, amb fum ......................... ?
Menys bla, bla, bla y mes fets que es demostrin i es vegin.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.