TORNAR

Jaume Barberà protagonitza l'acte central de campanya de Catalunya en Comú Podem a l'Anoia

També hi va participar la candidata anoienca Sandra Bernard

politica
Dilluns, 18 desembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'espai cultural de Can Papasseit  a Vilanova del Camí, va ser l'escenari divendres passat 15 de desembre de l’acte central de campanya de Catalunya en Comú Podem a l'Anoia. Hi participaren la candidata comarcal Sandra Bernad, número 27 a la llista per Barcelona, i el periodista Jaume Barberà que tanca la candidatura dels comuns. 

La candidata anoienca Sandra Bernad va obrir l'acte exposant els motius que han originat aquestes "atípiques eleccions", tot refermant la posició de Catalunya en Comú Podem: "ni DUI ni 155". La número 27 de la llista per Barcelona va destacar en el seu discurs "la necessitat de superar el tema nacional, posant de relleu les mesures socials, que seran l’eix de les polítiques de Catalunya en Comú Podem, si guanya les properes eleccions".

Per la seva banda, el periodista Jaume Barberà va manifestar que “no podem restar indiferents davant el que està passant, que és molt greu. Érem un sol poble, junts vam cridar llibertat, amnistia i estatut d’autonomia. Això ara, està en perill”. Barberà va defensar l’escola catalana “que capacita i educa als nostres fills per ser homes i dones lliures” i va demanar que “junts evitem la destrucció de la mateixa a les mans del monstre que hem despertat”, en clara al·lusió a Cs. Va defensar que l’únic vot útil en aquestes eleccions és el de Catalunya en Comú-Podem:  “Reduir la desigualtat, revertir les retallades i tornar-nos a estimar sense tenir en compte quina és la nostra bandera” és per Barberà la oferta de Catalunya  en Comú-Podem. I no va deixar de demanar la llibertat “per als presos, amics i companys, per que no són uns delinqüents ni uns corruptes”.

Després de les intervencions dels candidats, aquests van compartir un interessant debat amb els assistents a l'acte.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.