TORNAR

El pas dels cristiano-demòcrates al PDeCAT es fa oficial a l'Anoia

Els alcaldes de Masquefa, La Torre i Rubió passen a estar associats al PDeCAT

politica
Dijous, 14 desembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dimarts es va fer oficial a nivell anoienc la reunió dels dos actors independentistes de l'antiga CiU en un sol partit. El grup a l'Anoia de Demòcrates de Catalunya, escissió independentista de l'antiga Unió, entra al PDeCAT.

A la Torre de Claramunt, una de les alcaldies governades pels cristiano-demòcrates anoiencs, es feia efectiu aquest dimarts el pas dels Demòcrates anoiencs al PDeCAT. En l'acte, presidit per David Bonvehí número 2 del PDeCAT, alcaldes i regidors del partit Demòcrates van oficialitzar el pas al partit del president de la Generalitat. Una cerimònia que va comptar també amb Jaume Cassanyas president de la formació a la Vegueria del Penedès del Pdecat, Santi Broch President Comarcal, Marc Castells, alcalde d'Igualada, Maria Senserrich, candidata al Parlament de Catalunya, i Xavier Boquete President del Consell Comarcal i alcalde de Masquefa.

La foto de família dels nous integrants amb la direccióJustament és Boquete una de les persones que s'integra al partit, com també els alcaldes de La Torre Jaume Riba i de Rubió, Miquel Archela. Aquesta suma d'associats -anunciada fa unes setmanes- vol ser també "una suma de diferents sensibilitats del nostre país, per així junts des de la transversalitat construir una Catalunya d'oportunitats, i treballar amb fortalesa des del món municipal". El moviment es va disparar arrel dels fets del setembre davant la imminència del referèndum i ara s'evidencia "per donar suport explícit al President Puigdemont i Junts per Catalunya, en les eleccions del 21 de desembre". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.