TORNAR

Jaume Barberà i Patxi López, en el darrer cap de setmana de campanya a l'Anoia

Els actes de campanya, amb cares mediàtiques

politica
Divendres, 15 desembre 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En els darrers compassos de la campanya electoral, els partits porten algunes de les seves patums a la comarca. Després del pas de Josep Rull, Antoni Castellà o Núria Picas els darrers dies, aquest divendres a la tarda els Comuns porten una de les seves cares més mediàtiques: Jaume Barberà.

Ha passat l'equador de la campanya per a les eleccions convocades via 155. Aquest cap de setmana es veuran alguns dels darrers actes de campanya a l'Anoia. Catalunya en Comú torna aquest divendres a l'Anoia, en aquesta ocasió a Vilanova. Can Papasseit acollirà a les 7 de la tarda un míting amb David Cid, número set de la llista, i el fitxatge més mediàtic de la confluència, el periodista Jaume Barberà. No és l'única visita: al migdia, el PSC porta al Barri de Montserrat d'Igualada a Odón Elorza, que va ser batlle de Donosti del 1991 a 2011. Dissabte, el PSC segueix amb la via basca i Patxi López -lehendakari amb polèmica el 2009, després de l'exclusió dels abertzales d'esquerra a les eleccions i de ser investit amb el suport del PP- serà a l'Ajuntament d'Òdena a les 5.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.