TORNAR

Marc Castells presenta la llista de CiU com un antídot a la prepotència

Maria Senserich i Manel Miserachs tanquen la llista ocupant-ne els llocs d'honor

politica
Divendres, 29 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A manca de pocs dies per l’inici de la campanya electoral, que donarà el tret de sortida el proper divendres dia 6, i després que les llistes electorals ja hagin estat publicades al DOGC, Marc Castells ha fet l’acte de presentació de la llista de Convergència i Unió per a les properes eleccions municipals. L’alcaldable convergent ha qualificat la llista com ‘un antídot a la prepotència’, situant-se d’aquesta manera com l’alternativa al govern actual.

Els membres de la llista Convergent

La pluja ha fet canviar els plans a darrera hora i la sala de les encavallades del Museu de la Pell d’Igualada ha estat l’escenari improvisat per fer la presentació de la candidatura convergent davant dels mitjans, substituint la Plaça de l’Estació vella, ubicació on s’havia de fer inicialment.

Marc Castells ha definit l’acte d’aquest dijous com ‘un dels moments més feliços del camí recorregut fins ara’. Segons l’alcaldable convergent els membres de la llista, que tenen una mitjana d’edat de 41 anys i mig, suma experiència i joventut. Castells també ha explicat que la proposta d’enguany ha aconseguit un bon equilibri entre membres de Convergència, membres d’Unió i persones independents: ‘en un moment on es parla de desafecció política per part de la societat civil, en la nostra llista hi ha un nombre important de persones independents’.

Àngles Chacón és el ‘fitxatge estrella’ de l’equip de CiU. Com a independent, l'ex secretària general de la Unió Empresarial de l’Anoia ocupa el tercer lloc, just darrera del candidat designat per UCD, Josep Miserachs, una cara coneguda de la política igualadina, ex president del Conssell Comarcal i ex regidor de l’Ajuntament d’Igualada. Els segueixen alguns dels actuals regidors: Imma Soteras, Jordi Batlla, jordi Pont o Rosa Maria Plassa.

Marc Castells ha subratllat el fet que la llista la tanquin Maria Senserich, actual diputada al Parlament de la Generalitat i Manel Miserachs, l’històric alcalde igualadí. També ha volgut destacar que CiU ha omplert els 10 suplents que la llei permet que completin les llistes electorals.


9 Comentaris

E

Esteve

Igualada

2 de maig 2011.10:55h

Respondre

El que cal és que se’ns doni l’oportunitat de no votar ningú si creiem que ho estan fent malament però poder exercir el dret al vot i això només ho aconseguirem amb Escons en Blanc.
Es... Llegir més comprometen a reflexar el descontent popular deixant els escons buits i retornant els diners de l’assignació. Crec que seria fantàstic que això fos així i evitaríem que ens prenguin el pèl i que els polítics que arribin a governar fossin realment els que vol l’electorat i els que segueixen el programa promès.
Els qui no volgueu votar ningú perquè no us agrada ningú ja sabeu quina és l’opció: EB-CenB.

T

Toni

Igualada

1 de maig 2011.19:40h

Respondre

Fancrí, ho dius en serio que convergencia es prepotent!
Sin els ultims 12 anys a Igualada a manat el prepotent PSC.- Entesa.
De quan estan parlant? El Sr. Jordi Aymamí es l´alcalde mes prepotent... Llegir més que ha tingut Igualada mai.

f

fancrí

Igualada

1 de maig 2011.02:14h

Respondre

valga’m déu!! però si convergència és el partit prepotent per antonomàsia!!!

T

Toni

Igualada

30 d'abril 2011.20:00h

Respondre

En Marc potser un gran Alcalde. Té una pega : S´estima massa Igualada!!

m

marius

Igualada

30 d'abril 2011.19:52h

Respondre

Per fi una llista que afegeix il.lusió i optimisme. Gent jove i experta, molt conscients del que cal fer per treure Igualada del forat on la prepotència i la despesa sense fre ens ha dut. Ara és... Llegir més l’hora canviar. I sense amagar-se de les sigles del partit, com fan d’ altres.

j

joan

igualada

29 d'abril 2011.16:50h

Respondre

Dons si senyor, ja toca fer un canvi i que entri aire fresc, no sabem si ho faràn bé, però segur que hi possaràn ganes i il-lusió, endavant amb el canvi !!!

A

Alfons Robert Vilaseca.

Igualada

29 d'abril 2011.14:25h

Respondre

La clau de volta de la politica, ja sigui local, o de pais es saber escoltar a la gent, al poble. Sempre des de la humilitat, la comprensió, mai absolutament mai des de la prepotencia, el... Llegir més menysteniment de les persones, el ”tant s´hem en fotissme”, el del copet a l´esquena i darrera teu, els ja, ja, je, je, ji, ji.
Quan un candidat possa cóm a pal de paller el fer politica sense prepotencia, sense menysteniment, saben escoltar al la gent, amb ganas, amb il-lusió crec que es mereix l´oportunitat per demostrar-ho. El temps tindrà la ultima paraula. El Sr. Marc Castells, i el seu equip es mereixen poder demostrar ser un bon govern per la ciutat.
Ara bé quan un grup politic com l´Entesa i el Sr. Aymamí al cap devant, demostrant una nula comprensió dels problemes de les persones, un menysteniment absolut, una prepotencia que fà bassarda i que fins hi tot pot arribar a intentar manipular les veritats a traves dels seus fidels -alguns, no pas tosts- funcionaris es patètic i vergonyós. Mai la màquinaria d´un Ajuntament s´ha de posar en contra de families o persones treballadores, mai.!! No s´hi val el mentir, no si valen funcionaris fidels intentant manipular xifres, dades o normatives per il-legalitzar negocis familiars, es senzillament vergonyós.
La ciutat i la seva gent han de saber, el que el P.S.C o EX- ENTESA representa, per molt que vulguin ensenyar la careta de bons Jans, la mentida, la prepotencia i el menysteniment.

D

David Prat

29 d'abril 2011.13:52h

Respondre

La postura del Miserachs és poc prepotent ! quina colla ....

P

Pep Massagué

Odena

29 d'abril 2011.11:46h

Respondre

Canviarem la prepotència per la falta de propostes i de lideratge. Anem be... El canvi real no està en aquest bipartidisme a la española.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.