TORNAR

Maria Senserrich dimiteix com a Regidora

Josep Maria Mestres la substituirà en el càrrec

politica
Dijous, 17 febrer 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el Ple d’aquest dimarts, Maria Senserrich formalitzarà la seva renúncia com a Regidora de l’Ajuntament d’Igualada. L’actual diputada convergent deixa el càrrec per motius personals i afirma que la seva recent maternitat no li deixa desenvolupar la tasca com voldria; ‘Al Parlament puc delegar el vot però en els ajuntaments això no es pot fer’ explica Senserrich.

Maria Senserrich

Després de 4 anys com a regidora a l’oposició de l’Ajuntament d’Igualada, Senserrich dimiteix del càrrec a manca de pocs mesos per a les properes eleccions municipals. La regidora defineix la seva tasca a l’Ajuntament com enriquidora: ‘És una experiència per la que tothom hauria de passar, poder representar la ciutadania i fer feina per Igualada ha estat molt gratificant’.

Josep Maria Mestres, el número 7 en les llistes de Convergència és qui substituirà durant els mesos de legislatura que queden a Senserrich. La diputada mira amb molta il·lusió la feina que li espera al Parlament, creu que serà una nova etapa tot i que afirma que li agrada la proximitat de la política local.


3 Comentaris

J

Josefa Morón

Igualada

18 de febrer 2011.22:26h

Respondre

La vida consiteix a triar. Penso que has fet una bona elecció. Espero que facis molt bona feina, Igualada ho necessita!!

A

Anna

Igualada

18 de febrer 2011.09:44h

Respondre

Es molt trist i diu molt poc a favor d’un pais que no es pugui compaginar la maternitat amb ser regidor/a. Els ajuntaments haurien de donar exemple! No em crec que no e pugui trobar una fórmula... Llegir més per tal que no es perdi el vot d ela regidora.

B

Bernat Dàmaso Morros

17 de febrer 2011.16:35h

Respondre

Espero que et vagi bé la nova etapa com a parlamentària. La comarca de l’Anoia, amb molt atur, necessita persones amb ganes de treballar per resoldre els problemes. Sort!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.