TORNAR

Una modificació de crèdit a Calaf permetrà destinar diners a la planta desnitrificadora

politica
Dissabte, 24 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El dilluns 19 se celebrava sessió plenària de forma telemàtica, amb un total d'onze punts a l'ordre del dia. La majoria del govern de Junts per Calaf-AM va facilitar l'aprovació d'aquest suplement de crèdit.

El ple de Calaf d'aquest mes de juliol va aprovar una modificació de suplement i generació de crèdit. Aquest suplement servirà per construir la planta desnitrificadora. Segons la regidora Montse Mases "un cop adjudicada la construcció de la planta, s'allibera una part del cost de la inversió amb la qual es realitzarà un canvi de destí per a inversions en carrers". La modificació també incorporava diferents subvencions de la Diputació de Barcelona i el Ministeri d'Igualtat, que s'invertiran en: les casetes dels mestres, equips informàtics, l'àrea d'emergència de la deixalleria municipal i la incorporació d'un import de professionals independents per activitats comunicades.

Mases
, titular d'Hisenda de Calaf, va matisar que "l'import diferencial es traurà del fons de contingència". El portaveu del GIC-VV, Jaume Simó, va subratllar que s'abstindrien en la votació d'aquest punt de l'ordre del dia i el portaveu de Junts per Catalunya, Joan Caballol, va preguntar per quina de les dues subvencions destinades a la planta desnitrificadora es trauran els diners. Al seu torn, el regidor d'Urbanisme, Jordi Biosca, va explicar que el Pla General d'Inversions per aquests quatre anys inclou una línia per a inversió específica, en la qual l'Ajuntament de Calaf ha presentat la construcció de la planta desnitrificadora, i una segona línia destinada a inversions generals, en la qual no cal especificar la inversió a cobrir. Tot i que al pressupost es van assignar les dues línies a la instal·lació de la planta desnitrificadora, amb la licitació de la construcció, la segona ja no és necessària per a cobrir l'import i, conseqüentment, es pot alliberar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.