TORNAR

Igualada Som-hi denuncia "que l'ascensor de Fàtima ha estat un mes sense funcionar"

Creuen que ”cal revisar el contracte de manteniment” de la instal·lació

politica
Dimecres, 21 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Anteriorment, la formació ja havia denunciat la problemàtica del funcionament d'aquesta instal·lació. L'Ajuntament d'Igualada ha fet diverses accions els darrers anys davant la persistència de les bretolades.

Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) creu que "és inadmissible que l'ascensor de Fàtima hagi estat un mes sense funcionar" i "hagi deixat sense aquest servei les veïnes i veïns dels barris de Fàtima i set Camins". Recalquen que "és l'enèsima vegada que passa i que el govern de la ciutat hauria de prendre mesures" per evitar que la instal·lació "estigui gairebé contínuament fora de servei".

El regidor portaveu, Jordi Cuadras, opina que "no ens podem creure que un Ajuntament com el d'Igualada no pugui garantir el seu funcionament. Demanem una solució definitiva davant els continus problemes. Ja fa gairebé dos anys vam fer arribar al govern de Marc Castells un seguit de propostes per a millorar la vigilància i els temps de resposta en casos d'incidència, però no les ha aplicat. Les solucions hi són, cal voluntat per tirar-les endavant".

Afegeixen que "tenir l'ascensor un mes parat és una mostra més que la ciutat no es pot governar per inèrcia, sinó que Igualada necessita un govern que estigui a sobre dels assumptes, els vetlli i els solucioni tractant tots els barris per igual. L'ascensor de Fàtima és cabdal per tota la gent que l'utilitza per anar a comprar, al metge, al banc o a portar infants a les escoles. No és una infraestructura d'esbarjo, és una infraestructura per al dia a dia de moltíssima gent". També demanen "revisar els contractes de manteniment, la vigilància a la zona i introduir totes les mesures que nosaltres ja vam proposar perquè funcioni. Si en altres ciutats els ascensors públics funcionen, per què a Igualada no?".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.