TORNAR

Som-hi planteja als veïns de Fàtima les possibles millores davant les incidències a l'ascensor

La instal·lació que uneix els parcs de Valldaura i Vallbona ha patit una nova incidència aquest novembre

politica
Dijous, 5 desembre 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup que formen PSC, Comuns i Igualada Oberta treballa diverses propostes sobre com optimitzar el funcionament de les instal·lacions de l'ascensor de Fàtima i les escales mecàniques. Han redactat un document que exposa els punts a millorar.

PUBLICITAT

La setmana passada, la confluència es reunia amb les associacions de veïns del Poble Sec i Fàtima per a fer-los arribar el document amb les solucions que proposa per al correcte funcionament de l'ascensor de Fàtima-Set Camins i les escales mecàniques de Sant Magí. Les propostes, que també han estat traslladades al govern de la ciutat, plantegen "canvis als contractes de manteniment de les dues instal·lacions i mesures contra el vandalisme".

Una de les trobades d'Igualada Som-hi amb els veïnsJordi Cuadras, portaveu d'Igualada Som-hi, explica que "volem que se solucionin les incidències i per això hem anat a l'arrel del problema. Són dues infraestructures que són bàsiques per al dia a dia de moltes ciutadans i ciutadans i no pot ser que fallin de manera recurrent. Ho vam denunciar fa unes setmanes i demanem al govern que s'arremangui i s'hi posi. Nosaltres ho hem fet i hem redactat un document amb les millores que proposem i que hem traslladat al govern i a les entitats de veïns".

El grup ha estudiat "detingudament els contractes de manteniment que l'Ajuntament té, actualment, amb les empreses que se n'encarreguen". Entre les solucions proposades, hi ha allargar la durada del contracte fins als 5 anys, establir que les peces de reparació estiguin en estoc i no a l'estranger, unificar els contractes de les dues infraestructures, establir un temps més ajustats de resposta davant de cada incidència urgent i no urgent, informar de l'import de les sancions per vandalisme, augmentar la il·luminació, garantir el funcionament de les càmeres de vigilància i incrementar la presència policial. Som-hi denuncia que l'ascensor "va patir una altra incidència fa uns dies i va tornar a estar gairebé una setmana sense funcionar". En el cas de les escales, "les incidències continuen essent recurrents i gairebé mai funcionen totes quatre alhora".

 

PUBLICITAT

2 Comentaris

C

Cesca

Barrio de Fátima

16 de desembre 2019.08:38h

Respondre

Con estas propuestas se entiende que el problema de las dos infraestructuras es por el mal mantenimiento por parte de la empresa adjudicataria. Cuestión que se aleja de la realidad pues las averías... Llegir més habidas en ambas infraestructuras han sido producidas por vandalismo. En la nueva licitación se pueden añadir los criterios que se estimen oportunos para la mejor ejecución del contrato, pero se ha de tener en cuenta que es lo que realmente queremos si un contrato especial de 5 años un contrato de mantenimiento con inversión con el coste añadido que lleva consigo dicho contrato.

P

Pep

8 de desembre 2019.11:25h

Respondre

Barrio Fátima? Barrio Fátima? Per on para aquet Barri, Sr Castells?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.