TORNAR

Montserrat Mateu serà la cap de llista d’ICV-EUiA a Igualada a les properes municipals

En l'actualitat és la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament igualadí

politica
Dilluns, 5 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dues setmanes després que els ecosocialistes fessin públic que concorrerien en solitari als propers comicis municipals, donant per finalitzada la fórmula de l’Entesa, Montserrat Mateu ha estat elegida com a cap de llista de la formació. L’actual primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament igualadí haurà completat dotze anys de regidora per l’Entesa, i va obtenir l’aprovació unànime de l’assemblea celebrada divendres a Igualada.

Montserrat Mateu

Segons ICV-EUiA, l’elecció de Mateu ‘aposta per l’experiència i la continuïtat d’un projecte de ciutat’. També destaquen ‘el bagatge de la candidata i el seu perfil de dona, mare, treballadora i compromesa amb Igualada’.

Per la seva banda, Montserrat Mateu va agrair el suport dels seus companys de partit, i va afegir que ‘no ha estat una decisió fàcil, l’activitat política suposa un sacrifici de la vida personal’. Actualment Mateu és regidora de les àrees d’Educació i Igualtat de Gènere.

El panorama electoral

L’elecció de Montserrat Mateu com a cap de llista per a ICV-EUiA és la primera candidatura formal que es planteja de cara a les municipals del 2011. De moment, tres candidats ja han manifestat la seva voluntat o disposició a encapçalar llistes: Marc Castells (CIU), Joan Torras (ERC) i Pere Calbó (PP). Per part del PSC encara no hi ha hagut cap manifestació al voltant d’aquesta qüestió. D'altra banda, sembla que se sumarà una nova formació als partits que concorreran a les eleccions igualadines: Gent Nostra, iniciativa encapçalada per Quim Romero.


4 Comentaris

M

Maria

Igualada

6 de juliol 2010.00:21h

Respondre

D’això se’n diu renovació política, sí senyor, predicant amb l’exemple. Felicitats ICV!!

j

josepm

igd

5 de juliol 2010.19:05h

Respondre

Renoi, 12+4=16 això si que és vocació de servei. De fet és mitja vida (laboral), s’ho val tant de sacrifici?
El bagatge que anomena l’article és per parar-hi atenció. Destaca quatre valors;... Llegir més ”dona, mare, treballadora i compromesa amb Igualada”. Si aquest són els valors que han de caracteritzar un alcadable estem de sort, dons hi ha moltíssimes candidates aptes. Conec infinitud de dones, mares i treballadores. Moltes amb capacitat per comprometres. Potser caldria buscar altres virtuts si volem una administració eficaç i eficient.

A

Albert

Igualada

5 de juliol 2010.13:16h

Respondre

Gràcies sra.Mateu, ara ja sé a quin partit tampoc cal votar.

C

Cristian Jorquera i Tuba

Igualada

5 de juliol 2010.10:03h

Respondre

Iniciativa és un partit marcat pel desprestigi ideològic dels anys de l’Entesa. ICV no pinta res a Igualada des de la marxa del Joan Baró i només s’han dedicat a ”cuidar” la cadireta.... Llegir més Tinc curiositat per veure la garrotada electoral que s’enduran. La gent, penso, passarà factura als ecosocialistes per haver pactat amb el PSC i el PP i, com no, també es votarà en clau general per la incompetència demostrada en els departaments d’Interior i Medi Ambient de la Generalitat. Hi ha coses que no es perdonen i tant PSC com ICV poden patir una bona garrotada electoral a Igualada.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.