TORNAR

Montserrat Nebrera aprofita el símbol del timbaler del Bruc per presentar el seu nou partit polític

'Alternativa de Govern' es presenta com un partit liberal que vol donar igualtat d'oportunitats a tothom

politica
Dijous, 16 setembre 2010. 21:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'exdiputada del Partit Popular de Catalunya ha escollit el Bruc per presentar 'Alternativa de Govern' un nou partit polític que es presentarà a les eleccions catalanes d'aquesta tardor. Montserrat Nebrera ha utilitzat el símbol del timbaler perquè 'era un pastor amb pocs recursos que amb valentia va lluitar per vèncer aquells que considerava hostils amb la llibertat'.

Montserrat Nebrera al Bruc

Aquest dijous Montserrat Nebrera ha estat a l'Anoia per resoldre l'expectativa que havia generat després de convocar els mitjans davant del monument del timbaler del Bruc. Nebrera ha confirmat que neix un nou partit amb voluntat de regeneració política, un partit format per gent amb idees liberals que fins ara no s'havien guanyat la vida a través de la política.

Els liberals de Catalunya

L'exdiputada ha afirmat que la principal característica del partit és que creu en la llibertat, el corrent de pensament que en els darrers temps ha permès que els pobles avancessin i es desenvolupessin, i ha afirmat que els liberals dels partits polítics existents hi tenen cabuda.

Nebrera ha criticat durament el sistema polític que té actualment Catalunya tot qualificant-lo de 'guerra de trinxeres' i ha apostat per instaurar l'ètica política en l'arc parlamentari actual. Nebrera ha afirmat que va marxar de la política decebuda i que se sent amb l'obligació de treballar per a Catalunya.

El timbaler del bruc, un exemple a seguir

Montserrat Nebrera ha explicat que el conte del Timbaler era un dels seus relats preferits i que des de ben petita ja l'emocionava la valentia d'aquest pastor que amb pocs recursos va lluitar per vèncer tots aquells que ell considerava que anaven en contra de la llibertat. Nebrera diu que el seu partit pretén buscar tots els timbalers per fer de Catalunya un país sense elements que n'interrompin la llibertat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.