TORNAR

Neix la Plataforma Vilanovadelcamí.decidim

El ple no va aprovar la moció a favor de donar suport a les consultes

politica
Dissabte, 20 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper 9 d’abril de 2010 a les 8 del vespre a la sala d’actes de l’edifici d’entitats (Plaça dels Horts, 1) de Vilanova del Camí hi haurà una reunió informativa de la plataforma Vilanovadelcamí.decidim. Aquesta plataforma ciutadana neix amb la finalitat de generar un clima d’opinió favorable al dret a decidir dins el municipi i d’obrir el debat sobre el nostre futur com a poble.

Són cada vegada més els sectors socials i econòmics que, partint de sensibilitats ideològiques diverses i de problemàtiques immediates ben diferenciades, reclamen la necessitat d’avançar democràticament cap al lliure exercici del dret a decidir. El dret a decidir, doncs, està estretament vinculat a les expectatives de millora de les condicions de vida individuals i col•lectives dels ciutadans i les ciutadanes. Alhora, però, representa també la culminació més completa, acabada i plena de la idea de democràcia.

Les necessitats i els reptes de futur de la societat catalana exigeixen que els nostres ciutadans i ciutadanes es puguin pronunciar lliurement sobre tots els aspectes que afecten la seva vida col·lectiva. El dret a decidir és un exercici eminentment cívic i democràtic que ha de ser reclamat i defensat des de totes les institucions que emanen de la voluntat popular i, molt particularment, des dels ajuntaments com l’administració més propera a la ciutadania.

Animem a tots els vilanovins/es majors de 16 anys a venir a la reunió informativa per tal de tirar endavant entre tots aquest projecte. Podeu adherir-vos-hi també a vilanovadelcami.decidim@gmail.com, o buscar-nos al Facebook vilanova del cami decidim

Vilanovadelcamí.decidim


2 Comentaris

P

Pere Urbon

Vilanova del Camí

20 de març 2010.18:28h

Respondre

Endavant Vilanova, espero que sigui tot un èxit. Personalment a Igualada, Manresa i d’altres poblacions em puc imaginar un teòric èxit assegurat però fer-ho a Vilanova és molt important i... Llegir més representatiu!!!

Ens hi veurem!

Pere

F

Francesc

Igualada

20 de març 2010.11:38h

Respondre

Felicitats per la iniciativa !!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.