TORNAR

Noemí Trucharte es presenta demà amb l'aval d'Iceta

La candidata del PSC a Vilanova comença la cursa electoral

politica
Dissabte, 10 gener 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En el marc de la Fira del Camí Ral, Miquel Iceta, primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, visitarà Vilanova del Camí i participarà en la presentació de la candidata socialista

La candidata del PSC a l'alcaldia de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, farà la seva presentació en societat aquest diumenge, a 2/4 d'1 del migdia al recinte polivalent de Can Papasseit. Trucharte rebrà l'aval de Miquel Iceta, primer secretari del Partit, que visitarà la ciutat coincidint amb la Fira del camí Ral, que se celebra el mateix diumenge.

La candidata vilanovina, en una imatge d'arxiuTrucharte parteix a les properes eleccions municipals de Vilanova del Camí com a candidata oficialista del PSC, mentre que l'actual alcadessa, Vanesa González, també del PSC, està cercant una fórmula per presentar-se. González va succeir a l'històric alcalde socialista Joan Vich (que havia exercit com a tal des de 1979) l'any passat, però en aquell moment va perdre d'altra banda les primàries de cara a les municipals del 2015.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.