TORNAR

Noemí Trucharte: "Volem que la gent torni a confiar en nosaltres, hem renovat el projecte i el partit"

Aquest diumenge ha tingut lloc l’acte de presentació de Noemí Trucharte com a candiadata del PSC a l’alcaldia de Vilanova del Camí

politica
Dilluns, 12 gener 2015. 03:00. Núria Olivé Montrabeta.
D'un cop d'ull

 La presentació ha comptat amb la presència de Miquel Iceta, viceprimer secretari i portaveu del PSC, que ha fet un repàs a l'actualitat política demanant a Mas que governi o convoqui. Trucharte, per la seva banda, ha presentat els punts claus del seu projecte al municipi. 

Can Papasseit s’ha omplert de gom a gom per rebre l’acte de presentació de Noemí Trucharte com a candidata del PSC a l’alcaldia de Vilanova del Camí.

Les primeres paraules de la presentació han anat a càrrec de Miquel Iceta, viceprimer secretari i portaveu del PSC, que en primera instància ha tingut un record per a les victimes i familiars de l’atac jihadista a París el passat dimecres. En el seu discurs, Iceta ha remarcat que el principal problema continua sent l’atur com a efecte de la crisi econòmica. Ha assegurat que “la nostra feina és fer fora el PP i Mariano Rajoy del govern d’Espanya” afegint que “ho farem de la mà de Pedro Sánchez”. Iceta ha posat èmfasi  que “Catalunya està vivint un espectacle lamentable” i ha demanat a Mas que o governi o convoqui, però que "no maregi més la població". Les últimes paraules han anat adreçades a Noemí Trucharte. Iceta ha reivindicat que necessita el suport de tothom per encarrilar aquest nou projecte pel poble.  

A la pregunta de si creu que Teo Romero s’ha de presentar, Miquel Iceta ha respost que “és una decisió que ha de prendre ell mateix i l’agrupació. Estem molt satisfets de la gestió municipal feta. I deprés hi ha concideracions de caire polític i personal que són els companys els que han de fer-les”.

 Al seu torn, la candiadata a l’alcaldia, Noemí Trucharte ha demanat que la gent torni a confiar en el projecte socialista, assegurant que “hem renovat el projecte i el partit”. Trucharte ha explicat que apostaran per una opció de canvi per a Vilanova del Camí a través d’una actitud forta, sòlida i amb ganes de governar. Al mateix temps, ha fet una crida  que els veïns s’impliquin i formin part de les decisions, assegurant que si és alcaldessa vetllarà per ser al costat dels comerciants “ja que entenem el comerç com un motor fonamental”, al costat de les entitats i creant oportunitats culturals i laborals.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.