TORNAR

Una nova regidora s'incorpora a l’equip de govern de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt

Carme Vallès va prendre possessió del càrrec en un ple extraordinari

politica
Dijous, 26 juny 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’equip de govern de Convergència i Unió a l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt compta amb una nova regidora. Carme Vallès va prendre possessió del càrrec en el Ple extraordinari del 18 de juny i substitueix a Montse Ortiz, que va renunciar al seu lloc en la sessió del 10 d’abril.

Vallès, que des de l’any 2007 havia estat assessora de l’equip de govern, va prometre sobre la Constitució el seu nou càrrec. La nova regidora va rebre la felicitació de part de l’alcalde, Santi Broch, i dels portaveus dels dos partits de l’oposició. Carme Vallès s’encarregarà de les àrees de Sanitat i Medi Ambient, regidories que havia ocupat Montse Ortiz.

A més d’aquesta qüestió, en aquest Ple es van aprovar les festes locals per al 2015, que seran el dilluns 2 de febrer, amb motiu de la festivitat de la Candelera, i el dilluns 6 de juliol, coincidint amb la Festa Major. El punt va rebre els vots a favor de l’equip de govern de CiU i l’abstenció del PSC i d’ERC.

En aquesta sessió extraordinària també es va aprovar la xifra de població del padró municipal d’habitants que en data 1 de gener de 2014 era de 2.186 empadronats. El punt es va aprovar per unanimitat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.