TORNAR

Òdena tanca el conflicte amb Emcofa

Amb la liquidació definitiva de les quotes d’urbanització de Les Gavarreres es tanca un procés llarg però resolt favorablement

politica
Dijous, 15 maig 2014. 14:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de la sentencia dictada per la Sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la qual desestimava la reclamació econòmica de la companyia Emcofa, S.A. per un import d’1.086.496,24 euros resolent així favorablement l’apel•lació de l’Ajuntament d’Òdena, i l’aprovació dimarts, en seu de ple, de la liquidació definitiva de les quotes d’urbanització del sector industrial Les Gavarreres, es tanca, després de cinc anys, el conflicte legal obert entre l’Ajuntament d’Òdena i l’empresa Emcofa.

El polígon del pla de Les Gavarreres d'Òdena

Es tractava d’unes obres que van finalitzar el 2005 per les quals la constructora va reclamar més d’un milió d’euros addicionals per unes modificacions que es van haver de fer sobre la marxa sense ser aprovades per l’Ajuntament. Davant dels fets el consistori odenenc va presentar ara fa cinc anys l’apel•lació davant el TSJC. Així, després de cinc anys i de dues sentencies es tanca un procés llarg però resolt favorablement pels interessos municipals i, sobretot, pels propietaris i empreses del Polígon Pla de les Gavarreres que, en darrer terme, haurien d’haver afrontat el pagament final de la reclamació.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.