TORNAR

Oriol Junqueras presenta el programa de Dinamització Econòmica d'ERC a Igualada

El candidat a l’alcaldia d’Igualada, Josep Maria Palau, acompanyarà Junqueras en un esmorzar de treball amb empresaris de la comarca

politica
Dissabte, 2 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Avui Oriol Junqueras visitarà la capital anoienca per donar suport a la presentació del programa de Dinamització Econòmica d'Igualada i d'impuls econòmic de Catalunya. La trobada, que tindrà lloc a les 10 del matí al Kiosk del Rec, va dirigida específicament a totes aquelles persones que estan implicades i que siguin agents actius del món econòmic igualadí.

En primer lloc, es presentarà el programa de millora de l’economia de la ciutat que planteja el candidat per ERC a l’alcaldia d’Igualada, Josep Maria Palau. En aquest apartat, el candidat republicà explicarà les mesures que es consideren fonamentals, tant per disposar a Igualada d’unes finances municipals sanejades, com per obtenir els millors resultats possibles en l’objectiu de la reindustrialització i la reactivació econòmica de la ciutat.

Ens segon lloc, Oriol Junqueras, explicarà el "new deal" o programa d’impuls econòmic per a Catalunya que ERC planteja per al conjunt del país, fonamentat en un Estat emprenedor que afavoreixi tots els factors que impacten positivament en la productivitat, com ara la recerca, el desenvolupament i la innovació, la transferència de coneixement, el sistema educatiu, la formació professional, les indústries culturals, les infraestructures, els instruments de capitalització de les pimes, la política industrial i la internacionalització o la creació i la captació de talent.

 


2 Comentaris

J

Jaume

Igualada

2 de maig 2015.08:55h

Respondre

Soc incapaç de veure quin dia be

Soc l unic?

M

Maria

Igualada

2 de maig 2015.18:07h

Si la notícia és del dia 2 i comença per avui, doncs és avui. Però a aquesta hora de la tarda ja t’ha passat...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.