TORNAR

Els Socialistes es presenten "per la gent que ho passa malament"

Jordi Aymamí intervé en la presentació de l’equip de Socialistes d’Igualada

politica
Divendres, 1 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La llista dels Socialistes d'Igualada per a les eleccions municipals del 24 de maig es va presentar ahir al vespre a l'Escorxador. La candidatura de Jordi Riba va donar-se a conèixer amb una defensa encesa del bagatge del govern de 12 anys de l'Entesa per Igualada

La candidatura dels Socialistes d'Igualada reivindica amb força els 12 anys de govern de la fórmula de l'Entesa per Igualada. A la presentació que va tenir lloc ahir al vespre al pati de l'Escorxador -un dels equipaments que va impulsar-, la llista que encapçala Jordi Riba i que reuneix persones de l'àmbit del PSC i independents, va postular-se com l'opció "per recuperar les polítiques socials, a més de retreure a CiU i ERC que han "governat amb ànims de revenja". En una crítica implícita a CiU, Riba va parlar de que "malgrat que alguns pensaven que no ens presentaríem, no hem tirat la tovallola. Per la gent que ho passa malament volem ser una alternativa. Ens hi sentim obligats".

Riba, adreçant-se al públic ahirUnes 150 persones van ser al pati de l'Escorxador. Aquest edifici, una de les darreres obres de l'anterior govern de l'Entesa (partit que agrupava PSC i ICV-EUiA), ja havia acollit la presentació en societat de la candidatura de Jordi Aymamí el 2011. Precisament va ser Jordi Aymamí, ara retirat de la política, qui va presentar a Jordi Riba i qui va reivindicar el llegat de l'experiència de 15 anys (1992-1995, 1999-2011) i de les persones que van fer equip amb ell, a més de ressaltar el compromís i els plantejaments del nou candidat. Hi va haver també la projecció d'un vídeo de les actuacions dels governs d'esquerres a la ciutat. El propi Riba, en el seu torn, va comentar que "molts dels projectes que s'han acabat aquests quatre anys es van engegar al mandat anterior".

Un a un, van anar presentant-se els integrants de la llista que faran costat a Riba. El socialista va destacar que són "gent compromesa, de diferents barris, edats, entorns, orígens i experiències". En el seu parlament va assenyalar que "volem ser al govern per governar, no per fer oposició de l'oposició" i "no podem passar quatre anys governant amb ànims de revenja, sense fer cap transformació". 

Apuntant directament a Castells, Riba va afegir que "mentre hi hagi gent que ho passa malament, no podem parlar de marques ni d'autoestima. Una cosa és que l'alcalde tingui autoestima; l'altra, que la tingui a la ciutat". Els sondejos, de moment, no són gens favorables a Socialistes d'Igualada, però Riba va concloure que "tot està per escriure".


1 Comentaris

E

Emili

1 de maig 2015.04:54h

Respondre

En un moment en que aixeca la veu i enreona nervios sembla imprescidible Riba representa amb el seu to tranqil pero ple de fermesa la solvencia i la capacitat per gobernar..

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.