TORNAR

Òscar Labraña repetirà com alcaldable d'ERC a Vallbona d'Anoia

Seguint treballant per tu és l'eslògan del partit pels propers comicis

politica
Dimecres, 6 abril 2011. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
'Seguim treballant per tu' és l’eslògan triat per Esquerra de Vallbona per concórrer a les eleccions del 22 de maig. Repeteix com a cap de llista l'alcalde actual, Òscar Labraña. L’equip que proposa Esquerra per aquest nou mandat combina continuïtat i renovació. Continuen els actuals regidors Joan Sabaté i Pau Rebollo; i Joan Garcia i Pilar Martínez són novetats a les primeres posicions de la llista. La resta de la llista està formada per Jaume Vilaseca, president de la secció local d’Esquerra, Roc Farreras, Jordi Santos i l’Assumpta Sorolla, regidora en aquesta última legislatura, que tanca la llista. Com a suplents: Ester Segura, Jordi Rabell i Ramon Sanz.

Òscar Labraña

Esquerra de Vallbona està ultimant els continguts programàtics que l'equip ha estat elaborant durant els darrers mesos, amb l’ajuda de l’enquesta que s’està recollint en aquests moments i l’experiència acumulada en aquests últims 4 anys al capdavant del govern municipal.


1 Comentaris

D

David Alquézar

8 d'abril 2011.13:21h

Respondre

Felicitats Oscar, per tu i per tota la llista que t’acompanya, amb vosaltres guanya Vallbona! Compromís i feina assegurada! Endavant!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.