TORNAR

La participació a la 1 del migdia a l'Anoia és quasi un punt menor que el 2015

A Igualada, a la 1 del migdia, han votat el 38,16% d’electors

politica
Dijous, 21 desembre 2017. 13:40. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

S'han donat a conèixer les primeres dades de participació de les eleccions al Parlament d'aquest dijous. Malgrat les cues als col·legis que s'han vist a alguns punts, les xifres de participació són inferiors al 2015. 

Des de fa quasi cinc hores, la ciutadania de l'Anoia ha començat a votar en unes eleccions al Parlament marcades per l'aplicació de l'article 155 i l'existència de presos polítics catalans. Una situació excepcional que s'ha traduït amb una important afluència als centres de votació. En alguns col·legis d'Igualada, al centre, els electors han hagut de fer cua. Amb tot, la participació a la comarca en l'avenç facilitat per la Generalitat és de 36,45%, per dessota dels 37,13 de fa dos anys.

Cua a l'Arxiu Comarcal, aquest matíEn canvi, a Igualada la participació és una mica superior al 2015 a aquesta hora: 38,16%, a penes unes centèsimes per sobre del 27 de setembre de fa dos anys: 38,02. A nivell català, la participació és cinc dècimes per sota de la cita del 2015: aleshores va ser 35,12% i ara està sobre el 34,7%.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.