TORNAR

Pau Ortínez, Elisabet Farrés, Rosa Perelló i Oriol Càlichs encapçalen la candidatura de Poble Actiu a les municipals

L’elecció de la candidatura s’ha fet per primàries, amb la participació de 67% de la militància que va avalar les candidatures presentades

politica
Dijous, 22 desembre 2022. 10:22. Redacció AnoiaDiari.

D'esquera a dreta, Oriol Càlichs, Rosa Parelló, Pau Ortínez i Elisabet Farrés encapálen la candidatura de Poble Actiu. (Sara Esquerra Dot)El regidor de Poble Actiu a l'Ajuntament d'Igualada, Pau Ortínez, agafa el relleu de l'actual cap de grup al consistori, Neus Carles, i encapçalarà la candidatura de la formació per a les eleccions municipals de maig del 2023. Amb Ortínez, i per aquest ordre, l'acompanyaran Elisabet Farrés, Rosa Perelló i Oriol Càlichs, en els quatre primers llocs d'una llista que s'ha escollit en un procés intern de primàries, amb la participació de 67% de la militància.

Pau Ortínez és enginyer d'obres públiques i treballa en una empresa pública que gestiona el servei d'aigua de diferents municipis. Ha participat activament a l'escoltisme i en entitats ecologistes. Elisabet Farrés és llicenciada en ciències religioses i en filosofia i actualment és professora a l'Institut Pere Vives d'Igualada. Participa en diversos projectes pedagògics i és membre de diferents entitats culturals. Ha format part de plataformes de debat i defensa del territori. Rosa Perelló, ara jubilada, ha treballat d'administrativa a l'Escola Municipal de Música d'Igualada. És membre de l'Associació Promotora de la llengua Catalana i de l'Aula Universitària de la Gent Gran de l'Anoia; també col·labora com a voluntària en diferents entitats i projectes d'acollida. Oriol Càlichs, tècnic especialista en hostaleria i turisme, en l'actualitat és responsable de cuina de l'escola pública Ramon Castelltort. Afiliat a la Intersindical-CSC, vinculat al Casal Popular d'Igualada 'El Foment' i a l'Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, entre altres entitats culturals i polítiques d'Igualada.

La candidatura ha manifestat que "com en les últimes eleccions, faran una campanya coral i que pròximament s'anunciarà les persones que acompanyaran els quatre primers candidats". En aquest sentit, Pau Ortínez ha explicat que "estem treballant en una proposta de llista que vetllarà per una ciutat que avanci en clau social, republicana, ecologista i feminista. Presentarem un equip amb gent diversa, de tots els àmbits i capacitada per entomar el repte de canvi que Igualada necessita".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.