TORNAR

Pep Solé Vilanova pren el relleu de Mestre i encapçalarà la llista de CiU a Òdena

Després de la retirada de Josep Vicenç Mestre, el projecte Òdena Oberta segueix i lidera la llista de Convergència i Unió

politica
Dilluns, 21 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La renúncia de Josep Vicenç Mestre, que la setmana passada va anunciar que abandonava la seva lluita política al capdavant del col·lectiu Òdena Oberta, va obrir un interrogant sobre la candidatura de CiU al municipi. Després d’uns dies d’incertesa, la decisió ja ha estat presa i serà Pep Solé Vilanova qui agafarà el relleu i es posarà al davant de CiU per liderar el projecte en les eleccions municipals del proper 22 de maig al municipi anoienc: ‘Els projectes són dels grups, no de les persones, per això, seguirem endavant’

Sergio Lozano, Pep Solé, Ramona Vila i Joan Gabarró

Pep Solé Vilanova

Josep Vicenç Mestre va anunciar la seva retirada la setmana passada juntament amb tres membres més del grup situant les lluites internes entre CDC i UDC com a culpables de la seva decisió: ‘En l’escenari polític que he viscut els darrers mesos predomina parlar de repartiment de parcel·les de poder (...) per damunt de la discussió de propostes i programa de treball’, va afirmar Mestre .

Pep Solé Vilanova ha afirmat que el col·lectiu Òdena Oberta segueix endavant, amb la voluntat de demostrar que ‘hi ha una altra manera de gestionar el poble que la de l’actual govern’. Amb ell al capdavant i alguns membres nous, es formarà la llista de Convergència i Unió al municipi tot i que Joan Gabarró, deixa ben clara la seva posició en una carta dirigida als odenencs: ‘sortim a la llum pública sota unes sigles però deixant ben clara la nostra independència, per a nosaltres les sigles són una marca que ens pot ajudar a governar el poble’.

El nou alcaldable afirma que 'Òdena és una terra d'oportunitats' i afegeix que 'el progrés del municpi no ha de comportar la pèrdua de qualitat de vida dels odenencs'. Solé vol treballar per fer créixer l'autoestima dels habitants del municipi i veu Òdena com una peça clau pel desenvolupament de la Conca.

Amb el nomenament de Pep Solé Vilanova, el panorama electoral odonenc acaba de prendre forma. Carles Casanova, actual Vicepresident del Consell Comarcal (ERC), encapçalarà una llista d’independents, Òdena 2011, que es defineix, segons va explicar el candidat, com una força de ‘proximitat i sentit Comú. Per la seva banda, Francisco Guisado, l’actual alcalde, ja va anunciar a principis de febrer que repetiria com a alcaldable per ‘seguir treballant pels projectes que han quedat oberts després d’aquestes dues legislatures’.


1 Comentaris

J

Josefa Morón

IGUALADA

23 de març 2011.00:25h

Respondre

Vinga Pep, que tu pots!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.