TORNAR

Pere Calbó i Maria Senserrich, dos diputats per a l’Anoia

Els populars, satisfets per passar a tercera força a la comarca i a Igualada

politica
Dilluns, 29 novembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La propera legislatura el Parlament de Catalunya té garantida la presència anoienca. Si en aquests darrers mesos es podien comptar fins a tres diputats de la comarca —Marina Llansana (ERC), Teresa Estruch (PSC) i, els darrers temps, Pere Calbó (PP)—, a partir d’ara en seran dos: la convergent Maria Senserrich i el popular, que tenia assegurat l’escó perquè anava de quart a la llista per Barcelona.

Calbó ja ha estat diputat des del mes de juny passat

La incògnita era si entraria, o no, Maria Senserrich. Durant el recompte electoral hi va haver certs moments en què perillava, però finalment van entrar 35 diputats convergents a la demarcació barcelonina —i la regidora igualadina era el número 34. Així doncs, parella d’anoiencs al Parlament català.

Des de les files populars, Pere Calbó es mostrava molt satisfet amb els resultats obtinguts pel PP a nivell català, ‘que són els millors que hem aconseguit mai’. Calbó va destacar que el missatge de campanya, sobre l’ocupació i la crisi, havia arribat als votants, i va assegurar que ‘els seus vots serviran per fer realitat aquests compromisos’. A nivell comarcal i igualadí, Calbó va mostrar-se molt content ‘per posicionar-se com a tercera força i passar per davant d’ERC’.

Un repte

Per la seva banda, Maria Senserrich es mostrava també molt contenta pels resultats obtinguts a Catalunya: ‘Els anys que hem passat a l’oposició hem treballat de valent, i ho continuarem fent’. Pel que fa a la seva entrada al Parlament, la regidora igualadina reconeix que ‘és un repte, però l’encaro amb moltes ganes i entusiasme, i amb voluntat de representar el millor possible la comarca’. La celebració de CIU, segons va explicar Senserrich, continuava ahir a la nit: alguns dels militants igualadins fins i tot van desplaçar-se a Barcelona per unir-se a la ‘festa gran’, a l’Hotel Majèstic.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.