TORNAR
PUBLICITAT

El ple de Capellades assoleix el consens per la congelació d'impostos l'any vinent

politica
Dijous, 12 novembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La proposta tenia els vots favorables del govern d'ERC i Vila de Capellades, i el suport també de Junts i PSC, i només amb el regidor de C's en contra. Salvador Vives, alcalde, agraïa el gest de l'oposició.

En el ple extraordinari de l'Ajuntament de Capellades per aprovar les ordenances fiscals per a l'exercici de l'any vinent, el 2021, va tirar endavant la "congelació total" dels impostos i taxes municipals. L'equip de govern amb ERC i VdC-CUP va tenir el recolzament de Junts per Capellades i el PSC. Les forces consideren que "cal evitar pujar impostos l'any vinent" després de l'impacte de la COVID-19.

En l'exposició del punt, es va assenyalar que "la situació provocada per la COVID-19 ha deixat moltes famílies en una situació econòmica complicada i que per això cal donar-los suport". El grup de Ciutadans votava en contra d'aquesta proposta. El batlle Salvador Vives va agrair als grups principals de l'oposició de la corporació capelladina el seu suport en la votació de les ordenances fiscals pel proper any, "es preveu pel 2021 una situació complicada amb l'actual pandèmia de la COVID-19 i des de l'Ajuntament no hem de fer-la més greu".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.