TORNAR

El PSC escull de nou al regidor Quim Roca com a primer secretari a Igualada

Clara Casares segueix com a secretària d’organització

politica
Dimecres, 11 novembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Quim Roca continuarà com a cap de l'executiva local del PSC d'Igualada. El que va ser regidor de 2011 a 2015 pel PSC i número tres per Igualada Som-hi, i actual regidor, ostenta el càrrec des de 2016. 

En una assemblea, Socialistes d'Igualada va escollir la setmana passada la seva nova executiva local. "Amb el focus posat en les polítiques progressistes, ecologistes i feministes", els i les militants i simpatitzants socialistes votaven Quim Roca com a primer secretari de l'agrupació i Clara Casares com a secretària d'organització. Víctor Recio que s'incorpora com a secretari de comunicació.

Quim Roca, en una imatge recentRoca revalida la confiança del partit. Per a fer front a la crisi derivada de la Covid-19, Socialistes d'Igualada estableix com a objectiu principal "posar el focus en la política social perquè ningú quedi enrere. La crisi sanitària, a més d'haver afectat de ple als sectors més vulnerables de la societat, ha posat de manifest les mancances dels serveis públics degut a les retallades constants que aquests han patit per part dels governs conservadors del PP, a la Moncloa, i Junts, a la Generalitat".

El PSC afirma que se centrarà "en impulsar un canvi més que necessari a Catalunya després d'una dècada de processisme. L'assemblea també ha posat el focus en les properes eleccions al Parlament de Catalunya i en la necessitat de treballar perquè el PSC tingui un ampli suport al país i es pugui tornar a prioritzar l'agenda social i de serveis públics.
L'agrupació també ha valorat molt positivament la tasca feta a l'Ajuntament a través d'Igualada Som-hi que encapçala Jordi Cuadras com a regidor portaveu del grup municipal". Veuen "molt positivament la introducció a l'agenda municipal projectes com la creació de nous habitatges de lloguer públic després de 10 anys, la creació de la quarta escola bressol municipal a la ciutat o la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals".

 


1 Comentaris

I

Isabel

11 de novembre 2020.13:09h

Respondre

si que estan malament a cal psc

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.