TORNAR

El ple capelladí aprova el cartipàs del mandat 2019-2023

Àngel Soteras, Susana Moreno i Jaume Solé, els tinents d’alcalde del govern de Salvador Vives

politica
Diumenge, 14 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El nou govern de Capellades va donar compte, en el ple de la setmana passada, de la distribució del cartipàs municipal. Les Juntes de govern es va establir que es fessin els dimecres, a les 7 de la tarda; els plens, el darrer dimecres de mes, a les 8 del vespre.

Capellades ja ha definit les funcions dels seus regidors al ple del cartipàs. En aquesta sessió es van nomenar els tres tinents d'alcalde: el primer serà el regidor Àngel Soteras (ERC), el segon Susana Moreno (CUP-VdC) i el tercer Jaume Solé (ERC).  El batlle i cap de govern és el republicà Salvador Vives. En funció d'aquest cartipàs Salvador Vives portarà Alcaldia, Serveis Tècnics, Espais públics i Sostenibilitat; Àngel Soteras serà regidor de Cultura, Promoció Econòmica i Turisme; la regidora Susana Moreno s'encarregarà d'Educació i Festes; el regidor Jaume Solé Comunicació, Governació i Hisenda; la regidora Esther Ramos Acció Social, Sanitat i Salut; la regidora Anna Xaus Esports i Recursos Humans; el regidor Miquel Sabaté Joventut, Transparència i Participació Ciutadana i la regidora Adela Morera Habitatge i Equitat. 

Pel que fa als portaveus de cada grup municipal, d'ERC ho serà Àngel Soteras; de Vila de Capellades-CUP, Susana Moreno; de Junts per Capellades, Marcel·lí Martorell; del PSC, Aaron Alcázar, i de Ciutadans, Valentín Guerra. Al ple es va aprovar per unanimitat que la Comissió de Comptes en formi part un regidor de cada grup municipal. Finalment en el darrer punt es van escollir els representants de l'Ajuntament als 16 organismes col·legiats de la corporació que són competència del Ple, com ara als Consells Escolars de l'Escola Marquès de la Pobla o de l'Institut Molí de la Vila; a la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), a la Societat La Lliga o a l'organisme autònom Llar d'Infants. En aquest punt, el portaveu d'ERC Àngel Soteras va destacar la voluntat d'obertura de l'equip de govern ja que la proposta, tot i no haver-hi cap obligació en aquest sentit, incloïa membres de l'oposició en tots aquells organismes on l'Ajuntament hi tenia més d'un representant. El punt es va aprovar amb l'únic vot en contra de Ciutadans


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.