TORNAR

El ple igualadí vota per unanimitat l'atorgament de subvencions a entitats sense ànim de lucre

politica
Divendres, 28 maig 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En aquesta sessió, també es va nomenar al regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, com a representant de l'Ajuntament d'Igualada al Consell Rector del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. També es va aprovar una moció de Poble Actiu per homologar tots els pobles de l'Anoia com a "zona tarifària 1" de transport fins a Igualada. 

El ple municipal del maig d'Igualada d'aquest mes de maig va aprovar per per unanimitat l'atorgament de subvencions de l'Ajuntament d'Igualada a entitats sense ànim de lucre per a projectes i activitats d'interès social que es duguin a terme i per al seu funcionament. També tots els grups, menys Poble Actiu, que s'abstenia, es van pronunciar a favor de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis culturals, educatius, socials i de lleure.

En aquestes ordenances hi consten els preus pels nous estudis de Grau Superior en Gràfica Adiovisual de l'escola Municipal La Gaspar que s'iniciaran el proper curs. El ple acabava amb l'aprovació de dues mocions no resolutives. Una primera moció no resolutiva presentada pel Grup Municipal de Poble Actiu per a la reorganització de la zona tarifària a l'Anoia i que tots els pobles de la comarca siguin zona 1 fins a Igualada. Tots els grups votaven a favor d'aquest punt.  Per unanimitat també es va aprovar una segona moció no resolutiva presentada pel Grup Municipal de Junts per Igualada d'adhesió a la carta en relació a la millora del servei bancari adreçat a les persones grans a proposta del Consell de la Gent  G Gran de l'Anoia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.