TORNAR

Salvador Illa visita l'Hospital Universitari i Snop Estampación

També es va reunir amb la cúpula del partit a l’Anoia

politica
Dilluns, 24 maig 2021. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

És la primera visita que fa Salvador Illa a la comarca després de la pandèmia. El punt inicial de la visita va ser l'Hospital Universitari d'Igualada, per conèixer la situació en la que es troba l'equipament.

Salvador Illa, president del grup parlamentari del PSC, va ser aquest dissabte la comarca. Acompanyat del diputat Jordi Riba, del portaveu a l'Ajuntament d'Igualada i vicepresident del Consell Comarcal, Jordi Cuadras, de l'alcaldessa de Vilanova Noemí Trucharte i del primer secretari del PSC-Anoia Francisco Guisado, va visitar l'Hospital Universitari d'Igualada i l'empresa Snop.

Al centre hospitalari es va reunir amb la direcció. Va expressar "el compromís d'acompanyar el centre en les reclamacions que toquin davant el govern de la Generalitat i aprofitar, al màxim, els fons europeus que es destinaran a l'àmbit sanitari perquè reverteixin en una millora constant de l'atenció a la ciutadania". Illa també va dirigir-se a l'empresa Snop, d'indústria auxiliar de l'automòbil, amb seu a la Pobla de Claramunt, que ocupa unes 300 persones. 

Illa va fer una reunió amb la direcció de l'empresa i el comitè d'empresa per a conèixer quines són les seves línies de negoci i "com encaren els reptes que té plantejats la indústria de l'automoció". La jornada de Salvador Illa va acabar amb una trobada, celebrada a Igualada, amb els representants del PSC als diferents ajuntaments de l'Anoia. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.