TORNAR

La Pobla signa també el conveni amb SIMA per oferir 25 hores gratuïtes del pàrquing de l'Hospital

Santi Broch i Marc Castells van rubricar l’acord la setmana passada

politica
Dimecres, 26 novembre 2014. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Pobla de Claramunt, després de La Torre de Claramunt i Òdena, és el tercer municipi anoienc que signa amb la Societat Igualadina Municipal d'Aparcaments (SIMA) un conveni per oferir 25 hores gratuïtes de pàrquing a l'Hospital d'Igualada per als seus ciutadans. Els igualadins també tenen aquesta possibilitat que s'activarà l'1 de gener

L'Ajuntament de la Pobla de Claramunt oferirà, a partir de l'1 de gener de 2015, 25 hores de pàrquing gratuït a l'aparcament Igualada Nord als veïns que ingressin a l'hospital de la capital de l'Anoia. Així es va formalitzar en un conveni que van signar la setmana passada l'alcalde poblatà, Santi Broch, i l'alcalde igualadí i president de la Societat Igualadina Municipal d'Aparcaments (SIMA), Marc Castells.

Segons aquest conveni, el poblatà que arribi a l'Hospital d'Igualada per ingressar o que acompanyi un pacient que quedi ingressat, podrà sol·licitar un document que, posteriorment, bescanviarà a l'oficina d'aparcament per una targeta prepagament de 25 hores. Aquesta targeta serà gratuïta per a l'usuari i permetrà les entrades i sortides que desitgi fins a esgotar aquest temps en el termini màxim d'un mes.

SIMA emetrà a l'Ajuntament, cada mes, un informe i la factura corresponent als abonaments que s'hagin lliurat als usuaris. El conveni es va aprovar, per unanimitat, en el Ple ordinari del 13 de novembre. L'alcalde poblatà, Santi Broch, va explicar en aquesta sessió plenària que diversos municipis de la comarca ja s'hi han adherit i que els poblatans també es podran beneficiar d'aquesta bonificació. Fins ara, a més de la Pobla, han signat el conveni Igualada, Òdena i la Torre de Claramunt.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.